dijous, 17 de maig del 2012

Responem, lo tir per la culata

En l'aniversari de la revolta perroflauta i enmig d'unes retallades de "toma pan y moja" la cúpula del PP ( molt debilitada per l'actuació dels cossos i forces de seguretat del estat) ha llançat al seu exèrcit de predicadors ambulants per llars de jubilats (i fins i tot algún bar) per a que justifiquen a la gent les retallades que estàn patint.

Ací teniu el programa per a hui;

Pel que hem pogut saber la cosa ja s'els ha torçat en més d'una ocasió, a Puçol, per exèmple, l'acte va ser un èxit gràcies a l'abundant afluència de perroflautes. Quan va començar el torn de preguntes el PPonent va pegar a fugir malgrat les respostes que havíen promés. Clar... és més difícil respondre quan les preguntes no les fà un "pseudoperiodista" de canal ou.
Moment en que el secretari autonòmic d'industria quan recorda que s'ha deixat el putxero al foc.

Resulta difícil justificar les retallades quan la mateixa persona que va anunciar les retallades, l' ex-director del Institut Valencià de Finançes, Jorge Vela, acaba de dimitir per la seva implicació en els xanxullos d'Urdangarin.
Jorge Vela,  li agrà la pasta i no és tenista.
Aquest personatge, també es va encarregar d'altres pantangruèliques aventures com la direcció de la Ciutat de les Arts i les Ciències, ja vejeu, per on passen deixen un rastre de merda.

Sería una llàstima desaprofitar la gira del "tengo una pregunta para usted" que ens estàn oferint.. i gràtis!!!

Seguirem informant puntualment de la gira, inclús estem plantejant-se fletar un autobús i plenar-lo de groupies, que ens queda una setmana de berenars, política i rock and roll.

1 comentari:

  1. Estos tios paiasos de puto PP pensen que la societat en general es inutil, que no tenim estudis que no tenim cultura.....
    Doncs no es així, som sabedors i conciens de tot el k esta passant tant aci com a nivell espanyol.
    La comunitat Valenciana, es una de les que pitjor està i xk ho està?? xk durant 20 anys tenim a estos paisos pijos de merda xuplan de tots nosaltres. Han montat 4 bancs, han captat clients i amb diners d'ells i amb els que no tenen han fet que aquest país (nación x a ells) se'n vaja a la puta merda. Tanta obra faraonica, tant d'apartament a la platja, tant de luxe.....i ara que?? ara que??
    Ens demanen auteritat, paraula que mai havia sentit i que ara la senc 10.000 vegades al día.
    10000000 d'euros amb retallades jajajaja i despres ens diuen: SON PARA BANKIA...
    XE COM??....
    Es a dir, tots hem de pagar el estos dirigents del PP han fet a base de luxes desmedits, mentre jo me tingut que quedar a casa un cap de setmana o no fer un vaitge xk com bona economista que soc ( sense tenir carrera)he tingut que estalviar xk si algo volia, algo costa.
    S'han burlat de nosaltres, estan burlant-se de nosaltres....
    Estem en una situació que si no ixim al carrer tots, al final tornarem als temps de FRANCO!!
    Este matí vegent els informatius de telecinco, he vist que els funcioanaris estàn lluitan pels seus drets. Intimidan als dirigents del PP tant en Galicia i Mallorca. "cazerolazo" si senyor...
    Que se'n adonen que no estem tontos ni sordos...

    Per acabar, ESTIC INDIGNADA 1000% tenen majoría absoluta i tot açó acaba de començar!!

    SALUTACIONS

    ResponElimina