dissabte, 25 de maig del 2013

"Esperant a Mary Poppins"


"Esperando a Mary Poppins"  resa la portada del Periòdic d'Ontinyent, en referència a la brutal escampada de paraigues que ha patrocinat l'ajuntament al epicentre comercial del poble. 
La brillant idea està impulada pel Consell Econòmic i Social, que, veient el panorama dessolador que presenta la economía de la comarca, amb els empresaris fugint a buscar mà d'obra barata i els joves fugint per fer de mà d'obra barata, han decidit impulsar l'economía amb 2.200 paraigues nugats en fil de pita (el cordell dels cordells segons Mc Gyver)

Enmig de la desbandada i el risc de que els comerços IN acaben pitjor que el Teler, cal que algú vindra a ficar ordre, i qui millor per ordenar les coses que Mary Poppins???
Amb la seua màgica cançó i els comerços nugats als paraigues podrà arrancar el carrer sencer  i dur-lo a un lloc amb més poderío i transit comercial, com Xàtiva o Alcoi.

Des del Partit Popular s'han queixat que es done privilègi als comerços d'aquest carrer enfront dels d'altres comerços IN, el portaveu de l'oposició ha dit que "Martínez Valls ja tenia  uns maceteros i uns banquets que costen un ull de la cara, ara damunt els posen paraigues... però com fdipen".


Des de l'ajuntament han dit que els altres comerços no seràn discriminats;
Els paraigües són la primera de les innovadores propostes que trencaran la monotonia festera ontinyentina.
Durant el Juliol es prevéu que la calor i les botifarres penjaes fagen de l’entrada un esdeveniment únic i espectacular,  a l’altura d'altres grans esdeveniments com la tomatina de buñol o la festa de la espuma de Villar del Arzobispo.
Per a quan arribe la gelor, fonts del consistòri han confirmat que estàn gestionant l'adquisició de 50.000 mantes per conmemorar la tradició tèxtil que va tindre Ontinyent; "Ja hem encomanat 4 containers de mantes amb un bordat especial a una filial que tenim a Indonesia" ha declarat el president de ATEVAL.

El consorci provincial de Bombers es desmarca en un comunicat de premsa i declara que ells no son els autors ideòlegs ni els materials de la iniciativa, encara que han reconegut la seva responsabilitat en cagades com les de  la pista de gel  o la rotonda del institut.

Jordi Filiprim
Enviat especial a Martínez Valls


6 comentaris:

  1. Lobscur no ens ha decebut i amb la seua clarivindència i fina ironia ens ha il.luminat i donat l'explicació que no havíem trobat els pobres ontinyentins a la iniciativa d'omplir el cel de paraigües de colors per animar el comerç local. Efectivament, a qui se li ocorrix pensar que Ontinyent pot organitzar activitats que interessen més enllà de la redona de bombers? A qui li pot interesar que internet s'òmpliga de fotos d'Ontinyent? Sempre será millor, més barat i donarà menys maldecap tombar-se a la caseta o llaurar el bancal... Ai! Volen acabar amb la pròspera i modernitzant cultura de les casetes. Quina mandra... Lobscur té raó: millor que estiguen quetets, igual com ells que des de gener estaven, se suposa, en temps de meditació. Quan que hem d'agrair-los que hagen reaparegut per il.luminar-nos en lobscuritat.

    ResponElimina
  2. Gràcies pel suport incondicional, pel que fà al binòmi casetes/paraigues moderns és un debat interessant que anem a inclòure com a votació per a que opinen els nostres lectors.
    dale candela modernor

    ResponElimina
  3. Llàstima que acceents, comes i punts s'incorporen de manera aleatòria. Cal un corrector ortogràfic i gramatical.

    ResponElimina
  4. No sigueu tan roïns, home, que els paraigües després els repartiran el dia del bou per usar-los com a "banderilles".

    ResponElimina
  5. Al final después de tanto criticar las politicas de escaparate y vender eso de "poner el nombre en el mapa" caen en lo mismo

    ResponElimina