dilluns, 27 de desembre del 2010

Publicitat institucional del regional Alcoi València

AVE madrid valencia alcoi comparació salvem el tren

La generalitat s'ha gastat uns quants duros repartint revistes i fent publicitat per apuntar-se l'ave, però dins de la festa del ave (el futur ha arribat) no hi ha lloc per la línia de tren Xàtiva- Alcoi, que mor d'inanició per la manca d'inversions (be que han invertit en autovies i carreteres). Una via, sense electrificar amb una regularitat de serveis mínims que perpetúa el cercle viciós de la lenta agonia d'aquesta línia.

Els diners s'els gasten llavant la cara a les estacions ( que ara són d'adif, dins el procés de privatització que li espera al ferrocarril) o fent autovies al port d'albaida i la valleta d'agres.
 També s'els gasten en l'AVE, una fotracà de milions que servirien per millorar i ampliar la xarxa de ferrocarrils, vertebrant territòris i fent realitat la sostenibilitat amb la que tant es plenen la boca uns i altres.
Però no, ací anem a bufar, tindrem més quilòmetres d'alta velocitat radial que ningú i els madrilenys podran  anar a València més ràpid que nosaltres, que (amb sort) seguirem disfrutant del paissatge.

Imatges de la inaoguració del traçat original de la línia Xàtiva-Alcoi



Algún científic del INE és capaç de calcular aquestes equacions?

Aiiiiiiiiiiiiiiii!!!! Quant de temps costaria anar a Madrid a la velocitat punta del nostre regional?

Aiiiiiiiiiiiiiiii!!! I anar amb l'ave des d'Alcoi fins a València???

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada