dijous, 17 de març del 2011

Nova Crònica de Lo Trobador de Lo Túria. La Greuch Malaltia de Lina Pincha


Diu la Wichipèdia, defininth la Megalomania (del Grec μεγαλομανία)com:
és una condició psicopatològica caracteritzada per fantasies delirants de riquesa, poder, genialitat o omnipotència - normalment anomenades genèricament com a deliris de grandesa. La paraula és una conjunció de "mania", que significa bogeria, i la paraula grega "megalo", que significa obsessió amb grandiositat i extravagància, un símptoma comú en la megalomania.
Si, lectorchs, de lo trobador del túria en lo semanari loObscur, és una primichia, un ammsomnio el que vos porte, però la Lina Pincha pateich esta malaltia, lamentablemench. Si no, no s’echplica la mentida que enchs ha contat a totchs los ontinyentins ab tanta mala insídia, amb cara tant dura, com les pedres de lo riu Clariano.
I és que, la alchaldessa més chupi, en roda de premsa per a que Lo Clan lo vechen i lo difunguen, “lo hemos visto e lo hemos oído”, nos ha contat que el cheu govern ha rebut moltes inverchions que mai en la vida de les vides. I a més, que quachi totes les pechetes han vengut de “Lo President de Milano, Franchisco Camps.” Oh! Grata notíchia esta que demostra que la Cheneralitat ha invertit més dels 48.000.000 d’Euros que li han tochat a lo poble. I es che, nengú ho sap, però Filiberto va tirar un “EuroMillón” que li ha tochat a l’achuntament.
Lina Incha, soltant mentides a mode de prochetils de destrocció machiva, s’ha apropiat de inverchions de la pachada legislatura, aquella dominada pels catalanistes (malparichs destructors de lo món de lo nostre senyor i de tots lo mals de Japó) que no van portar ni un reintegro d’un cuponet.
Sols amb una malaltia mental de megalomania una potch creurech tanta mentida, apropiarche de prochectes d’antics alcaldes, obviar l’achuda de les inverchions del Plan Chapatero i tractar d’imbechils als votanchs, achumint en un gráfich que han portach 48.000.000 melions quan no han aprovat ni els prechupostos. Ara cha entenc des de ma chasa de Lo Túria, quan la chent li crida Lina Pirulina.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada