dilluns, 21 de març del 2011

Paco Camps presenta...... El nou hospital!!

Paco Camps, Paquito per als amigos del alma, ve hui a presentar el nou hospital d'Ontinyent, bé, més bé el projecte, unes simulacions per ordinador i, amb els més de 900.000 euros que ha costat el projecte, supose que tindran alguna maqueta. A LoClar pareix que també ho veuen tot de colors i anuncien la flamant presentació amb l'assistència del Presi.


Ells mateixos diuen que l'hospital "fue uno de los temas estrella de la pasada legislatura" (com si açò no fóra part de la campanya), i es limiten a reproduir la informació del cartell que porta plantat allà des del 2009.

Els mitjans seriosos (que no s'automediquen) ja tenen la mosca en el nas, i és que açò pareix el dia de la marmota, venen eleccions i ells presenten el projecte del nou hospital, OTRA VEZ, com remarca el titular.

El dia de la marmota.




Aiiiiii!! Serà el nou hospital d'Ontinyent una altra de les franquícies sanitàries del model sanitari del PP? Deixaran de nou les inversions públiques perquè les empreses dels seus amics facen negoci amb la nostra salut??

Aiiiii!!! Com es pot confiar en la paraula de Camps després de vore'l firmar contra la corrupció i fer tornar al pijales del Costa??

Aiiiiii!!! Són més importants les inversions en grans esdeveniments que els hospitals i escoles??? Quants hospitals s'hagueren pogut construir amb el que paguen tots els valencians per mantindre la campanya electoral permanent de Canal 9?? No és això un delicte flagrant de financiació irregular del partit??

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada