dijous, 17 de novembre del 2011

Alfonso Rus ja celebra la victòria del PP

Alfonso Rus ha anunciat aquesta setmana la seva intenció de celebrar el tsunami azul del 20N amb "dones i xampany" (el que a Italia es diu festa "bunga bunga").

Alfonso Rus celebrant la seua reelecció com alcalde de Xàtiva fa uns mesos.


















Les polèmiques declaracions han provocat una onada de crítiques des del passat dimarts, un grup de dones  que no compartien la ilusió de passar una vetlada triomfal bevent xampany amb Rus, organitza pires de sostenidors a la porta del ajuntament de Xàtiva.
Alfonso Rus, com sempre, ha matitzat posteriorment les declaracions afirmant que es referia al ball de les ames de casa de Benigànim, que sempre que guanya unes eleccions  li preparen una vetllada amb cucanyes coca d'almela i un bingo.El moment estelar de la nit és un bingo especial, en el qual la guanyadora ix a cantar el karaoke amb Alfonso Rus (que rememora els seus dies de showman orquestril).

Rus en un moment de la cançó "Soy un truhan soy un señor" de Julio Iglesias.

L'obscur s'ha posat en contacte amb ADENA-WWF per informar-los del avistament d'un "macho ibérico" de pura cepa, una espècie en perill d'extinció que ha suscitat recentment l'interés dels ecologistes. Ens han comunicat que ja el tenien censat i que de fet estàn estudiant el seu ADN per introduir-lo en un programa de fertilització invitro que repoble la costa mediterrània i acabe amb la plaga de metrosexuals que està assolant la conca mediterrània.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada