dimecres, 8 d’agost del 2012

sPain is different

El franquisme va encunyar una campanya publicitaria que s'ha quedat marcada a foc, i la dreta espanyola no podía ser menys diferent, està impregnada de tradició política, de la pau dels "vencedores y vencidos" al #quesejodan no hi ha tanta distància, la victòria absoluta militar s'ha tornat una victòria absoluta electoral i el control absolut dels mitjans (pregunteu-li a Ana Pastor).
Per fi arriba l'esperat assalt pirata a TVE (tret d'intenne)

I després de la victòria total han vingut les represàlies; han perdut els immigrants sense papers, que ara tindràn que pagar més que si es feren una assegurança privada  i el PP els "anima" a eixir del pais (ja saben el que tenen que fer no..?)

Han perdut els treballadors, els parats, els jubilats, els dependents, els consumidors, els usuàris de la  sanitat i la educació... si no t'afecten és que no vius en el país o t'ha tocat la bonoloto en la vida.
Esperanza endolla lo que li passa per la figa


La constitució espanyola, eixa que ens explicaven que garantia els nostres drets, pareix que la gasten per a torcar-se el cul. Perque es poden xafar impunement el dret a la educació, a la sanitat, a la vivenda, a una vida digna... però si algú toca la propietat privada, els centineles mediàtics salten a apagar el foc, com podem vore en aquesta entrevista del ABC al alcalde de Marinaleda
http://www.abc.es/radio/podcast/20120807/hablamos-alcalde-asaltado-supermercados-para-62411.html

El locutor està consternat, diu que han de búscar altres vies, que això no pot ser... és el que passa quan el sistema es troba amb una respòsta que ataca a la seua base, que posa al descobert els peus de fang amb els que ens està xafant.
Que passaría si tots feren el mateix?? El caos més absolut??
"Periodista" consternat amb el robatòri de carros del mercadona

Les grans superficies porten anys robant i ofegant als productors, explotant als seus treballadors, especulant amb els aliments i gestionant d'una forma pèssima l'alimentació de la societat.

En un moment de l'entrevista, el "periodista" (que pareix que estiga pegant-li un puro més que entrevistant-lo) li diu; "Pero usted ha invitado algún pobre a comer a su casa?"

Ací vejem la mentalitat del guanyador en tot el seu esplendor, "por navidad ponga un pobre en su mesa", la caritat cristiana, que eleva al qui la dona i humilia a qui la reb, que estarà agraït tota la vida per un plat de calent. Eixa és la bona via, la de cáritas, els "parches" al sistema per a que seguisca funcionant sense trobar-se cap mort en el carrer que enturbie la missa del diumenge.

Aquesta és l'actitud corrècta, i no la d'algún antisistema com Gordillo, que va a l'arrel del problema. Fa uns anys era cèlebre la frase de "no cal donar-los el peix, cal donar-los la canya", amb el paternalisme pròpi dels primermundistes.  Això és el que han estat fent Sanchez Gordillo i la gent de Marinaleda des de fa anys; han prés les terres, han creat cooperatives per a que la feina fóra dels treballadors i no d'uns pocs.... els resultats estàn a la vista de tots.

I ara, quan fa falta menjar i els qui en monopolitzen la distribució prefereixen llançar-ho a les escombreries abans que donar-ho als necessitats, ells han plenat el carret i l'han dut a associacions que es dediquen a donar la cobertura social que l'estat no s'encarrega de fer.

Sería interessant comparar la criminalització que s'ha fet d'aquesta acció, i de Gordillo (com a cap visible), amb la afabilitat amb la que han tractat els mateixos mitjans a lladres com Camps, Matas, Emilio Botín (blanqueig de capitals), Díaz Ferrán (impagaments de més de 20 milions d'euros a la seguretat social..).
Endur-se sense pagar un carret és més perillós que tot l'anterior? Pareix que si, perque tots els lladres de calibre han robat de les arques públiques, i com que són públiques són de tots, no com la propietat privada. Aquest raonament absurd pareix que triomfa com el colacao en els cercles judicials de l'estat espanyol.

La democràcia és govern del poble, ara mateix el govern no esta seguint el programa electoral pel qual el vàren elegir i ha reconegut que no te poder de decisió.
Quin sistema polític té el país on vius?

1 comentari:

  1. Hola, la veritat es ki escric el k vull dir crec k la policia vindria a buscar-me a casa i em diria: Srta por favor acompañenos al calabozo por tentación al terrorismo.
    Estic fins el..... de la TV de les notocies, dels politics, de la societat. Però en quin mon vivim??Ningu ix al carrer a manifestar-se?? Ningu??Ningu va al congres a fer de Tejero? Ningu? aparentment pareix k tots estem de puta mare, no ix ningu de casa, no eixin a festes però la solució no es eixa, la solució es poder fer tot el k has fet fins ara i ki tinga k anar a la pressó que vaja.
    Els lladres van a preso no?? doncs en aquest hi han massa, més dels k ens pensem i no hi ha dret a que JO TU ELL NOSALTRES tinga'm que pagar el mal causat per politics FILLS DE PUTES. Seu gasten tot en lo k els ha donat la puta gana i ahora te dicen: ahi que arrimar el hombro, esto son medidas extraordinarias, se que no estaban en mi campaña pero habia que hacerlas....YA!!
    Entre en colera kuan senc al paiaso de Rajoy dir totes aquestes coses.
    Ara els alumnes de les escoles sense recursos, tenen que portar tot el curs llibres d'altres xiquets, es a dir, ja utilitzats. La meua pregunta es: xk? no seu mereixen? no tenen dret a una educació pública?o sols els pijorros tenen dret a llibres nou?? Que trist arribar fins ahi...
    La sanitat....sin comentarios!! Estàn cometen assasinats Sra Mato....sempre amb algun complement en blanc,casta y pura. Que no sap ni parlar.

    VISCA LA REPÚBLICA

    ResponElimina