dilluns, 20 de desembre del 2010

Marioneta Invaders !

Per a avui, un parell de notícies del rebost on es veuen algunes contradiccions en la línia editorial del Loclan;
El primer cas és el d'aquesta notícia;
loclar-ontinyent-lina-insa
Mira que contents!

Si, un any més Ontinyent estava present a la fira de Muro. Com ve sent tradicional en totes les fires, l’ajuntament ha cedit dues magnífiques escultures de cera de Lina i Filiberto (que donen fe dels “atractius” del nostre poble). Pareix ser que estàn funcionant, segons el rotatiu prop de 8.000 persones passaren a demanar informació sobre Ontinyent i fer-se una foto amb els nostres embaixadors.
Aquestes obres d’art no haurien estat possibles sense la inestimable ajuda dels treballadors de TVO, que han aportat de les seves oides els 149 kg de cera necessàris per esculpir els ninots (per cert, Filiberto pareix Ramón García a punt de fer les campanades).

Si be aquest és el tarannà habitual de Loclar hi han senyals que alguna cosa es mou dins la seva redacció, aquest reducte de dissidència interna ens envia missatges encoberts que de vegades passen desapercebuts a l'art i ofici del sastre Torró.

Açò és del que estavem parlant...

Festival internacional de Titelles


Si, la notícia tracta sobre el festival de titelles d'Albaida, però el titolar i la fotografía (a cavall entre el sensacionalisme i vassallatge habituals) fan una extranya parella.

pd. Aquesta és una publicació satírica, en cap cas hem volgut ferir la sensibilitat ni l'honor de cap titellaire

3 comentaris:

  1. M'encanta! És surrealista el titular de 'Las marionetas invanden los teatros de la comarca' amb la foto de tota la 'rècua' de polítics...inquietant!!
    Enhorabona per L'obscur! Totalment necessari!
    Pau.

    ResponElimina
  2. Joder mira que es fotut fer un falta tan jodida com invaNden en el titular, es que a lo clar encara no han arribat els corrector de word?

    Jaime, estic decepcionat que no feres cap comentari al respecte

    ResponElimina
  3. A la vista está que el personatge central no és qui aparenta ser. En realitat és Binladen rasurat i vestit a la manera occidental. El que passa és no hi ha ningú que tinga lo que cal tindre per a desenmascarar-lo.

    maria

    ResponElimina