dissabte, 15 de gener del 2011

Pirulinas


Honorable Doctor Faustí Barberà i Martí.

PIRULINAS (1ª PART) Hui amb el temps que em deixa des d’Alaquàs, fer la meves disquisicions sobre valentinicultura, de gos perdiguer, faré un breu anàlisi, que suposa la primera incursió a lOobscur meua, incursió molt docta de una enfermetat que hi ha a Ontinyent. La Pirulina. És molt contagiosa.

Analitze el seu programa electoral de 2008, que va donar imatge a la victoria de Fililina i la afoto famosa de l’abracada amb el torró, insigne derictor de LoClan. En el programa de Electoral del PP-LOCLAN podem llegir les pirulines que ens han contat el partit que doverna i el seu LocLan que ens difama:

-Construirem un HOSPITAL amb tots els serveis i especialitats per a no desplaçar-se a Xàtiva. (Serà referent de la medicina homeopàtica, al igual que te l’has d’imaginar, l’hospital també. Que millor que el contacte amb la natura i les broses i bitxets per millorar de salut, vinga aneu a visitar el descampat hospitalero d’Ontinyent)

-Baixarem els impostos: Un 5% la contribució i 10% l’impost de vehicles. (No comentem a més el deute de 20.000.000 d’Euros)

-Ampliarem les carreres universitaries i farem el CAMPUS Universitari. (No si, ampliades están, tan tan ampliades que a simple vista no es poden vore, necesites una càmera panotàmica)

-Crearem un POLÍGON d’OCI. (Es un oci per als ociosos desfrutar de la vista de un políguno completament buit i sense vida industrial, xé tú, en una vesprada no acabes de vore naus industrials buides)

-Construirem un CONSERVATORI. (Ah si? Quin quin?On està aqueixa fàbrica de Tomaques en conserva que farà també al estilo KiKo?

-Construirem un CENTRE DE SALUT en Sant Josep per evitar coles. (los coles es referiran a los corticoles, grans descomptes en grans magatzems?)

Ha fet Fililina alguna cosa d’estes? Ens van mentir? Evidentment que obrir el pograma electoral de LOCLAN-PePi, et dona ganes de riure’s amb molta gana. La gent obrirà els ulls de les Pirulines que ens van contar? Al año que viene u al otro, quisá.

5 comentaris:

  1. tu fiat fiat... que el faré un clio

    ResponElimina
  2. home, l'hospital no està acabat però ja hi ha la tradicional rotonda de francés i la tanca publicitària de vejes-tu-quants euros anunciant un futur hospital.

    com als bars, "mañana se fia"

    ResponElimina
  3. jajajaja, m'encanta! Ben dit...

    ResponElimina
  4. pirulo, la.
    1. adj. El Salv. pirujo (‖ que no cumple con sus deberes religiosos).
    2. m. botijo.
    3. m. Ar. Perinola pequeña.
    4. f. Evasión de responsabilidades, sinónimos; pillada, 13 14, "fer l'avioneta".

    ResponElimina
  5. Des de la redacció esperem ansiosos la segona entrega d'aquest intrèpid reporter.

    Agraïm als acadèmics de la Rae l'interés mostrat per la nostra publicació de províncies.

    ResponElimina