dimecres, 2 de febrer del 2011

Cartell de promoció turística a Fitur

Aprofitant que Rus i Soriano han anat a per canapés, podem vore el cartell publicitari d'Ontinyent a Fitur

El que el lector vota va a missa! Sí, la majoria heu elegit als entrepans del Miranda com a representant d'Ontinyent a Fitur, açò es saturarà de turistes a la recerca del moby dick dels entrepans de calamars.
De la línia d'alta tensió segueixen sense dir res, encara que l'ajuntament està fent tot el que pot per parar el projecte, com veieu en aquest increïble document gràfic:

Com veieu fan tot el que poden i, si déu vol, no tindrem Lina dic línia.

De moment però ens ha arribat una convocatòria d'alguns col.lectius amb més iniciativa que els ajuntaments, aquelles institucions que vetlen per l'interés públic, on s'exposen al tauler d'anunci projectes d'aquesta "calanya" però poca cosa es fa per informar als ciutadans del que està passant amb les nostres muntanyes.

Ací us deixem la informació:

Diferents col·lectius locals i comarcals (colla ecologista l'arrel, ceva, merutsfestival, casal jaume I, salvem la.valleta d'agres, ateneu l'estació albaida), convoquen una reunió per al proper divendres 4 de febrer a Ontinyent, a les 19:30 hores a la Casa de Cultura de Sant Rafel ( local de la colla ecologista l'arrel), per a planificar accions contra la línia d'alta tensió que Iberdrola pretén construir a la zona afectada per l'incendi de setembre. Reenvieu la convocatòria a altres col.lectius o persones que puguen estar interessades en implicar-se.


5 comentaris:

  1. jajajaj Si senyor!!! més ben dit impossible! Molt bon blog! Que s'entere tot lo món del que son esta "calanya"

    avore si va avant la iniciativa contra l'alta tensió, perque no nia dret!!!

    ResponElimina
  2. el de longanizas es mas espectacular todavia

    ResponElimina
  3. ahora, si digo algo encontra de esta página cutre, seré tachado de facha, eso si aqui los progres que digan lo que quieran. por cierto a mi me la trae al floja quien mande porque no vale ninguno ni pa taco de ascopeta, y solo por preguntar si el ayuntamiento debe vamos a decir 20 millones de leuros y el PP solo manda 4 años y vamos a poner que sean fundido dos millones por año, cheeee que ya es quemar, los otros 12 quien los a "quemado" ¿mi vieja? ¿y con que? con tabaco? che no que "asfaltaban" daniel gil 15 dias antes de la elecciones. jajajajaja

    ResponElimina
  4. un bon article sobre el tema este de fitur i la nostra comparsa de ninots de cera:

    http://1.bp.blogspot.com/_ez5biVGSeUg/TU1dLRVYoiI/AAAAAAAAANQ/XKP0E6UwYgk/s1600/Barbera.jpg

    ResponElimina
  5. esta gent quan més ixen en la tele més et pots riure d'ells!
    ahi va la presentadora de TVO diguent la notícia de que ells manipulen

    http://www.youtube.com/watch?v=12UiFTn1GAs

    para todo lo demas master card

    ResponElimina