dijous, 1 de març del 2012

Lo Costat Obscur 3: La tàctica Teletubbie



Nova entrega del videoblog Lo Costat Obscur de la redacció de l'Obscur. Aquesta setmana abordem el paper dels violents en les manifestacions contra les retallades a València, que el passat dilluns 20 de febrer aconseguiren fer la convocatòria més ràpida gràcies a la potència mediàtica de les seues porraes. És el que té posar a una cínica rencorosa i sense experiència en algarades socials de delegada del govern.
Ens ha quedat fora un gag on un gris esgarrava historials mèdics a la porta de l'Hospital Clínic. Una situació molt graciosa eixa de furtar historials de ciutadans agredits i anar pegant pallisses per la ciutat amb el furgó del equipo A. Ha trascendit que a Ontinyent també tenim camises negres disfressats de policia que apallissen gent a plena llum del dia.
A internet circula una foto il·lustrativa, la d'un clauer amb la cara de Franco que resa "no se os puede dejar solos"... tot un exemple de la mentalitat preconstitucional imperant entre els qui estan ací per reprimir sense pietat quan el poble es desperta per prendre el carrer.

La tàctica teletubbie ha estat certificada com a pacífica per l'Institut Mohandas Ghandi d'Acció Directa No Violenta.

Una tubiabraçada obscura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada