dimarts, 28 de maig del 2013

L'hospital d'Ontinyent, extorsió de "guante blanco"

El nou Hospital d'Ontinyent enceta ara un nou episodi d'absurditat i corrupció moral, resulta que per art de màgia ara tenim que pagar entre tots 38 milions d'euros només pel solar (recordem que l'hospital estava pressupostat en 25 milions d'euros, feu números...)

Auuuuuuuuu!!! Però no va dir Lina que els terrenys no costarien un duro al Ajuntament??
Si, en efecte... els terrenys no costaven un duro perque s'havien permutat  a l'empresa Regebe Asociados Sl. per un PAI al barri del LLombo on tenien projectades 4.000 vivendes .
 El que ha passat és que aquesta colla d'especuladors urbanístics s'han quedat amb els dits xafats i no han pogut pegar el "pelotaso del segle"...
 però tranquils!!!gràcies Llei urbanística valenciana, ara poden reclamar a l'ajuntament que els expropie els terrenys i els pague els 38 milions d'euros que esperaven guanyar construint un nou barri per a Ontinyent.
Maqueta del PAI del LLombo, amb el parc remodelat.

Auuuuuuu!!!! Però no fer la permuta al 2009 quan ja havia rebentat la crisi?
Si, però els paletos estaven tant entretinguts masturbant-se mirant la maqueta i pensant els duros que anaven a embutxacar-se que no havien vist el que tenien al voltant... i ni aixina... 4.000 vivendes? per a qui? anaven a muntar el Europa Vegas en el Llombo? acollir als damnificats del Katrina? 
Diversos indicadors econòmics que mostren el context en el que es fa la permuta

En el seu moment, l'ajuntament va valorar els terrenys del Hospital per 2 milions d'euros (un bon pessic per uns bancals d'oliveres que estàn al costat de la depuradora), però ara Regebe Asociados demana 9 milions per via extrajudicial ( i si no vos apanya estan els 38 que marca la llei...en plan Corleone). 
Donem-li la volta al raonament; recordeu les paraules de Lina? "Terrenys a cost 0"? Estaven canviant uns terrenys que valien 2 milions d'euros per un negoci de 38, el favor precisament, no el feien els propietaris.
El pitjor de tot és que els propietaris són gent del poble, que ja tenen la vida solucionada i que ho fan només per les ànsies d'amassar diners, encara que siga a costa de multiplicar el deute del lloc on viuen i deteriorar els serveis de la resta de ciutadans, dels seus veïns.
Segons Radio Ontinyent, Regebe Asociados està formada per els empresaris Roberto Reina (peix gros del tèxtil amb una interessant aureola en el vox populi ontinyentí), Rafael Revert i Jose Vicente Guerola.

Aquest últim per exemple, ja explota per un preu irrisori, la cantera homònima ( que va camí de menjar-se el portitxol) i xupla de la mamella asfaltant camins i tractant escombreríes.
No te prou amb el forat de la serra grossa, també vol deixar-ne un en l'ajuntament.

Al final la cosa és senzilla, preteníen traure 38 milions d'euros als Ontinyentins d'una forma o d'una altra, total, eixim a menys de 1.000 euros per cap i per a ells sería una cosa estupenda tindre una bassa plena de bitllets.
Des d'ací proposem a tots els nostres lectors que, si es troben amb algún d'aquestos pobrets de la mitja corfa, els vaja donant algo de diners, i anem reduïnt entre tots el deute que tenim amb ells per la seua cara bonica.
I si no teniu diners, com nosaltres, també podeu pagar en espècie, amb tant de terreny com tenen, els aniria bé un muntó de 38 milions d'euros de fem de porc i excrements humans que revaloritzen encara més els seus terrenys per a properes empastrades. 

Ànims conciutadans!! entre tots podrem fer als rics més rics encara!!

2 comentaris:

  1. Tenies envidia de que Filiberto haya sabido generar tantas expectativas de negocio a unos empresarios con los que Ontinyent estará siempre en deuda (y nunca mejor dicho).

    ResponElimina