dijous, 19 de maig del 2011

L’enèsim engany del PP-LoClar: la rotonda més gran del món!


Aquesta última setmana, a tocar de les eleccions, ha saltat a la palestra mediatico-pepera local una nova argúcia de Lina Pirulina, candidata a no perdre la cadira des d’on, a tort i a dret, insufla de falses promeses l’opinió pública ontinyentina.


Portada i contraportada
de l'últim LoClar
LoClan, empaperat ara més que mai de propa-ganda electoral del PP, presenta: “Una gran rotonda para la avenida Conde Torrefiel”.

Com que en 4 anys de legislatura ni Pirulina ni el director general d’Obres Públiques no han tingut temps de trebal-lar per la nostra ciutat s’han hagut d’esperar a dues setmanes de les eleccions per parlar d’este projecte que durant anys ha demanat l’Associació de veïns del barri del Llombo

Llegint l’article ens hem adonat, però, que darrere de l’ambigüitat dels titulars (en cap d’ells es diu que vaja a fer-se) s’amaga una d’aquelles enganyifes a les quals ens tenen acostumats estos popu-lars especialistes en la “presentació de projec-tes”.


La tàctica de manipulació clànica salta a la vista quan llegim els subtítols de la notícia, tant el de la portada com el de l’article:

“La tan demandada obra tendrá un presupuesto de un millón de euros...”
“El proyecto cuenta con un presupuesto de un millón de euros


Als ulls dels lectors clànics habituals açò sona realment bé, esperançador, en canvi, si llegim l’article al complet ens adonem que la rotunditat d’estes afirmacions queda en paper mullat quan paràgrafs avall es diu:
“se estima una inversión de un millón de euros...”

Aaaaaah... aleshores la cosa ja no està tan clara, LoClar. No és que el projecte compte ja amb este  pressupost sinó que solament “s’estima” que tindrà aquest pressupost, tant astrònomic i desgavellat per altra banda.
Senyores i senyors, xiquets i xiquetes, podeu esperar-vos sentats perquè la vertadera realitat és que l’execució d’aquest projecte ni tan sols està contemplada en la partida pressupostària d'enguany! I qui sap si estarà per a l'any vinent! Així qualsevol presenta megaprojectes...

Però aleshores, per què eixe empeny de la camarilla en mostrar notícies il·lusòries? De nou no tenen res a vore les eleccions, veritat?
Que més dona la realitat o no d'estes coses quan estem en campanya!

4 comentaris:

  1. quina casualitat, la noticia de loclar està calcada de esta de la pagina de l ajuntament:

    http://www.ontinyent.es/va/content/el-director-general-de-obras-publicas-de-la-generalitat-muestra-la-alcaldesa-el-proyecto-de-

    ResponElimina
  2. pareix que el cap de premsa fa be la seva feina!

    http://www.youtube.com/watch?v=RlTA3xofrcE

    ResponElimina
  3. osti que fort!
    algú ha fet el copy paste més descarat de la història... o Loclar i Ajuntament comparteixen alguna cosa més que ideologia!
    No estaria mal que deixaren que els periodistes els feren preguntes i atacar-los amb una pregunta mamporrera

    ResponElimina
  4. 1 milio d´euros la rotonda? i que dona llepolies o k? valla tela la Cleopatra esta, li pega masa el sol en el xalet, tindra que baixarsen al poble, ara que sa arreglat la carretera...........

    ResponElimina