dimecres, 28 de març del 2012

Jornada de reflexió

Estem en una jornada de reflexió, prèvia a l'exercici d'un dret democràtic aconseguit amb la sang dels qui feien vaga quan era il·legal. La situació ha canviat molt, pareix que els sindicats ara són el dimoni, gàngsters de pancarta i xiulet. S'ha arribat a dir que es forren a costa dels treballadors...

Si fóra del PP segur que li donaria l'euro a Càritas.
La situació és prou absurda: la patronal (els qui realment s'omplin les butxaques a costa dels treballadors) ha llançat els treballadors damunt dels sindicats gràcies a mitjans com Intereconomia, la Razón i cia (i això qui ho paga??). 

Els experts asseguren que la reforma destruirà llocs de feina. És fàcil:
 a major productivitat fa falta menys gent per fer la mateixa feina.
Tampoc s'ha quedat curt el govern en el llavat de cara de la reforma, el ministeri de treball ha pagat un vídeo propagandístic on apareixen les mil meravelles de la reforma. Entre els hilarants lemes que apareixen impresos a la pantalla en trobem un que resa "+derechos"... Derecho? sí, el de pernada que li han donat a la patronal amb la reforma: eliminar convenis col·lectius, acomiadaments arbitraris (a telecinco treien l'altre dia gent que havien tirat al carrer perquè havia tingut una operació i coses semblants). 

Florentino sí que paga bons jornals (si eres futbolista clar, no si estàs asfaltant una autovia).
Al 20 minutos podreu trobar una recopilació dels arguments d'uns i altres, els del govern són molt curiosos: un d'ells és no "enfadar" a la Unió Europea (que no ens comparen amb els grecs, que nosaltres traguem ben a gust), que suposaria un cost de 1.000 milions d'euros (aquesta és per a posar-la amb els arguments a favor...),  "la última huelga es reciente y fracasó" (gran argument per a no fer-la: no està de moda), i la millor de totes, "los sindicatos no han estado a la altura defendiendo el derecho de los trabajadores", y nosotros hemos aprovechado para desplumaros a todos -els ha faltat afegir-.

Només per allò dels anuncis de Telefónica del 15 M ja mereixeria un monument el César Lagarto este.

Per a una informació més detallada del que suposa la reforma laboral podeu entrar a aquest web.
Demanem a tots els indecisos que s'afegisquen a la vaga, com heu vist això de perdre 1.000 milions en un dia els pica, i ho fariem entre tots sacrificant un poc cadascú.
Cal valorar si paga la pena perdre un dia dignament que passar anys patint aquesta legislació sense saber que haguera passat si el dia 29 s'haguera liat de deveres.
Exemple típic de patriota laboral ("esquirol" per als rojos sindicalistes).

El que decideixen i dissenyen una vintena de pájaros al CEC ja s'ha imposat contra la voluntat de milions, i ara es qüestiona fins i tot el dret a patalejar.


Aprofiteu aquesta vaga, que veient com van estos, pot ser l'última (legal).





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada