dimecres, 26 de gener del 2011

L'obscurantisme arrasa muntanyes

per Enric Corneli Agripa de Nettesheim
Especialista en Ciències Ocultes

Darrerament, capficat entre les meues càbales, reflexionant sobre com Déu deixa als dimonis actuar de la manera que els plau, arribà a les meues mans una notícia ben oculta, dic! curiosa...  
Sent molt haver de recórrer a la premsa més jocosa i frívola, però aquesta vegada m'hi he vist obligat, donat que la seriositat de Lo Clan m’impedeix tractar un assumpte que es presta poc a la broma.

La notícia en qüestió diu així:

“Anuncian la expropiación de los terrenos del incendio para la línea eléctrica”


És revelador per al meu estudi la manera com ha passat de desapercebut aquest esdeveniment als ulls de les persones clàniques, dic! clares... sobretot tenint en compte l’olor de cendra que feien certes notícies en el seu moment.

El passat 6 de setembre la vall més blanca de la contornà es convertia en “El Infierno en Ontinyent”, com cridaven espaordits els titulars de Lo Clar. Ràpidament MandoLina Insa reclutava els seus cavallers, Beato Camps i el seus consellers perjuraven la medecina de la curació, la war-minister Machacón també arribava per fer-se la foto...
Però després de la tempesta sempre arriba la calma, i ja poc més s’ha sentit parlar d’açò en la premsa del Règim, en canvi, només grups d’enfurismats, conspiranoics, fills de la incultura i extremistes radicals han escridassat alguna cosa.
Després de regirar fulles i fulles, ni l’alquímia ni la nigromància m’han permès arribar a cap conclusió sobre perquè aquest desinterès de la comandància PPClar per traure a la llum l’obscuritat dels fets que es relaten.
PiruLina, TeleLina i PapeLina callen. Deu ser que atorguen?
Ni al nostre Lobezno particular se’l sent ja udolar tot i cremar-li la morada. Que no desitja esbrinar si hi ha gat amagat?


Només la premsa més coenta i sensacionalista (diguem-li la no-clànica) dona mostres de com l’ocultació amaga més obscures intencions. La meua feina continuarà constant, amb l’afany per resoldre les grans incògnites del nostre temps, tals com el treball exemplar del regidor Vicent Vila, aquell que es torrava al sol a la platja, mentre les serres cremaven sense pausa.



19 comentaris:

  1. veient el recull de premsa és per a indingar-se

    endavant!

    ResponElimina
  2. açò és massa fort... ara és quan es demostrarà definitivament que la nostra és una generació asquerosament "apalancà"

    ResponElimina
  3. S'ha de fer alguna cosa pero ja!!

    ResponElimina
  4. http://www.derecho.com/l/dogv/resolucion-24-mayo-2010-direccion-general-energia-otorga-autorizacion-administrativa-iberdrola-distribucion-electrica-sau-construccion-linea-electrica-aereo-subterranea-132-kv-doble-circuito-st-onteniente-linea-juan-urrutia-alcoy-aprueba-proyecto-ejecucion-anexo-modificacion-mismo-declara-concreto-utilidad-publica-terminos-municipales-albaida-benissoda-agullent-ontinyent-expediente-numero-atline-2005-189-46/

    ResponElimina
  5. esperem propostes...

    ResponElimina
  6. m´imagine que per a bocairent tambe hi haurà alguna cosa guardada, sorpressa! que sera?

    ResponElimina
  7. A la Valldigna també ens oloràvem alguna cosa. Massa coincidències ja:

    http://lacotorradelavall.blogspot.com/2010/09/iberdrola-augmentara-220-kv-la-linia.html

    no se quan la gent es donarà compte dels polítics que tenim...

    ResponElimina
  8. Fora tots estos lladrés espanyolistes de la nostra volguda i estimada terra. Ja esta be de que ens facen malbé tot el que tenim. No era prou que no s'hagen precupat per la nostra industria que es la que ens dona de menjar, sino que ara ens volen traure de les nostres terres a base de destruïr i abandonar.

    JO DIC PROU. VOLEM UN ESTAT PROPI SENSE LLADRES ESPANOLIESTES. VISCA EL PAIS VALENCIÀ.

    ResponElimina
  9. I DIC MÉS, TOT AQUELL QUE VOTE AL PP O AL PSOE SÓN DE LO MES IGNORANT, INCULT I BURRO DE LA NOSTRA SOCIETAT. DESMARQUEU-VOS D'AQUESTA GENT, SIGUEU VALENTS I APOSTEU PER EL VALENCIANISME DE VERITAT.

    I SI NO SABEU A QUI VOTAR JO VOS AJUDE: BLOC NACIONALISTA VALENCIA, ERPV, SI INDEPENDENCIA, EU la ENTESA.

    TOT AÇÓ PER LA TERRETA I LA BUJAQUETA.

    ResponElimina
  10. http://twitpic.com/2nsfjr

    Fem un esforç i recordem l'olor a cremat i la cendra quan anem el 22 de Maig a les urnes ixes de plàstic que diuen que representen la nostra veu i la nostra llibertat... llibertat de que?

    ResponElimina
  11. aso esta ja mes clar qe laigua es la canso de cada estiu quan ja comensavem a recuperarse del incendi de fa anys altra vegada i sembla qe aço va endavant cada vega agrada mes i encara jo no entenc perqe collons anem a votar pa qe fajen els qe els dona la gana i guannye sempre el mateix i no faja res pel poble es un asco senzillament jo no se a on anirem a parar

    ResponElimina
  12. Voleu llum,ordinadors, rentaplats, microondes, forn, televisió, aigua calenta, llavadores, secadores, planxa, nevera ... ... però no voleu la linea elèctrica, QUINS CAMPEONS!!
    Si Thomas Edison alçara el cap... ell si que vos diria: BURROS MÉS QUE BURROS!
    Vosaltres sou els que presumiu de no ser extremistes, radicals... però desgaciadament sou els pitjors, que no enteneu de tolerancia ni respecte.
    Per desgracia, m'he tingut que posar a la vostra altura, perdent els modals (com feu a sovint)

    ResponElimina
  13. hauriem d'alçar el cap per adonar-nos de com és la gent com tu.
    ja està bé,s'ha de fer alguna cosa però ja.
    VISCA EL PAÍS VALENCIÀ!!!!

    ResponElimina
  14. M'agradaria que li pegareu més canya al hermano lobo. Es un covard ,traidor. No tingueu por de fer-li la m`, ell porta fent-li la mà durant molts anys a persones constructives . Ell és merda pura.
    Si sabereu qui és e stiraríeu les mans al cap . Ell no està preocupat per lèconomia ni per la baixada de soue.
    amb el que ell malbarata i li sobra podria passar ben bé una família amb dos fills.
    Foc amb ell!CANYA AMB ELL. ja estem farts de fantotxes i de fantotxades.( la culpa la tenen tots els zzzpeiarros que mqntenen amb diners de la seua butxava el bodrio per a deficients democràtics anomenat Lo CLAR.!
    No sé qui sou obscures però sou una bocanada d'aire fresc en la mediocritat ..

    ResponElimina
  15. Hay que hacer una huelga,porque si nos,nos pondran la linea en breves!
    HIJOS DE PUTAAA CABRONES

    ResponElimina
  16. Enhorabona per aquest bloc. Ja és hora que al periòdic franquista de Loclar li donen una lliçò.
    Ja en tenim prou de manipulació feixista i propaganda PePera.

    ResponElimina
  17. m'agradaria contenstar a la persona que ha escrit açò:Anònim ha dit...
    Voleu llum,ordinadors, rentaplats, microondes, forn, televisió, aigua calenta, llavadores, secadores, planxa, nevera ... ... però no voleu la linea elèctrica, QUINS CAMPEONS!!
    Si Thomas Edison alçara el cap... ell si que vos diria: BURROS MÉS QUE BURROS!
    Vosaltres sou els que presumiu de no ser extremistes, radicals... però desgaciadament sou els pitjors, que no enteneu de tolerancia ni respecte.
    Per desgracia, m'he tingut que posar a la vostra altura, perdent els modals (com feu a sovint)
    1 de febrer de 2011 7:27


    Bé,ens diu burros mes que burros i que l'unic que fem es perdre el modals...
    per a començar,parles tu de modals?que ens diu burros només per defensar les nostres terres? Sí,volem tecnologies,al igual que tots,pero fins el moment,ha fet falta mes llum? mes energia? es de vida o mort aquest problema?NO,per lo tant,
    sols faltaria concienciar-se un poc(sols un poc cadascú) i reduir el consum i a consecuencia reduir despeses.
    Opine que ens trateu com marionetes,no som mes que persones a les cuals manipuleu com vulgeu i per si no es mes,recurriu a cremar una serra que es de tots,no sols vostra.
    L'unic que voleu es embolsarse diners i diners i diners,com si tot foren els diners!
    Allà vosaltres i la vostra conciència.Es tristisim veure a gent que pensa com tu i sincerament,deuries mirar-te el de tindre un poc de respete pels altres i pensar que no tot es tan plà i sencill com TU ho veus.

    Ara,segons tu,serà convenient a votar al PP i a la vostra amiga Lina Insa,que segur,que us tracta com un ciutadà preocupat e involucrat en el seu "projecte" No? Vergonya em donaria a mi eixir al carrer si fora ixa dona,vergonya!!

    ah,y supose que pel que dius,no seras un afectat pel recorregut de la linia d'alta tensió,pero ves i dis-li això que has escrit a les persones que viuen a la zona,a veure el que et diuen.Españolito egoista i manipulador,que no respetes ni al que està al teu costat.

    ResponElimina