dilluns, 26 de març del 2012

El dia 29, a treballar com a Xinos!


Paco Roig anima als seus treballadors a acudir a treballar el dia 29.
Els de la patronal estan a tope amb lo de la reforma, autocars de traductores romaneses van i venen dels despatxos de la CEOE de lo trempats que van amb la reforma laboral que els ha arreglat Marianico (que de corto no te res). Amb el feeling que es porten no sería d'extranyar que revisen fins i tot el dret a vaga, un dret constitucional (que ha passat amb els patriotes constitucionals??).

La patronal, amb les facilitats establertes per la mateixa reforma per la que es fa la vaga, ha iniciat una campanya de pressions, amenaçant amb deixar al carrer als qui hi  participen  (tot i que és un dret, no absentisme laboral). D'entre els cententars d'empreses que estàn coaccionant als treballadors en trobem moltes que estaven presents en la reunió del Consell Empresarial per la Competitivitat, els mateixos amb els que es va reunir el rei per transmetre'ls la seua preocupació pels parats.
El auelete de telefòrnica està a la última!

Entre les denuncies recollides per la web sinmiedo, en trobem moltes de Mercadona, el corte inglés, abengoa, acciona, Carrefour, Cortefiel, adif, aena, Banc Santander, Bankia, BBVA, Adif, Coca Cola, Agència Valenciana de Salut, ... i una llista interminable.
Casolitat?
No, la llei l'han dissenyada els pàjaros del CEC i la CEOE, i si aconsegueixen ningunejar les protestes, seguiràn amb les seues reformes lucratives a costa de la qualitat de vida de la resta.

El dia 29 a treballar com a Xinos. I si no treballeu, sempre podeu deixar de consumir durant un dia, i que el senyor Roig pague als seus treballadors per mirar mosques i torcar la pols.

P.d. Vistes les reaccions d'alguns patriotes del hacendado, convidem a vore les impresions d'alguns treballadors, o a indagar per les queixes laborals que han existit amb la política de l'empresa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada