dijous, 7 de juny del 2012

Rafael Blasco busca un telèfon públic

El Camalleó de la Ribera ha aparegut a la portada del Levante trucant des d'una cabina telefònica!



Per què un senyor amb tanta categoria truca des d'una cabina telefònica?
Estes imatges ens recorden a les d'una sèrie que retratava els bajos fondos de Baltimore. Ací la teniu:

El superconseller protagonitza una sèrie de culte.

Un polític de prestigi fa mans i mànigues per desfer-se de les persecucions d'una de les poques unitats de policia que no es dedica a repartir garrot entre la ciutadania. És possible que estiguera intentant tindre una de les converses tan interessants i lucratives com les que veiem reproduides en aquest article del diari "información". D'entre les escoltes policials hi ha el ja cèlebre "priorizemos lo nuestro antes que lo de los negratas" o els plans per violar a una diputada de Compromís que tenien Tauroni i un advocat de la trama.

Avarícia, racisme i violència de gènere entre els qui dominaven la conselleria de Solidaritat, res d'estranyar però si veiem la trajectòria d'aquest animal polític (una autèntica bèstia parda de la política regional) que és Don Rafael Blasco. Pel que hem pogut saber, Tauroni i la resta d'aprofitats que rodejaven a Blasco, ja fa temps que li feien la cort, i l'han seguit en plan comparsa, muntant xiringuitos a la porta de les conselleries per on passava el camaleón.

Blasco clava mà a una conselleria en la seua època de socialiste

Blasco és la màxima representació del cèlebre "estos son mis principios, si no le gustan tengo otros" de Groucho Marx. Des dels seus inicis al FRAP (Front Revolucionari Antifeixista i Patriòtic), va botar al PSPV quan va veure d'on bufava el vent i va ser conseller amb Lerma fins que es va destapar una requalificació de terrenys a Calp i fou destituït.

Després del fallit intent de crear un partit nacionalista que agrupara blaveros i catalanistes, Blasco recorre un altre tram de l'arc parlamentari i entra de nou al govern valencià de la mà de Zaplana, l'empastrador intocable.

El recorregut de Blasco però, no s'ha limitat a canviar de jaqueta segons qui ostentara el poder, també ha fet un periple per diverses conselleries: Obres Públiques, Sanitat, Territori i Habitatge...

Dios los crea y ellos se juntan

A Blasco li devem la polèmica Llei Valenciana d'Urbanisme del 2005, que va rebre crítiques de la Unió Europea i feia possible la proliferació de PAI's i pelotasos urbanístics (ara pareix que ningú sap perquè va rebentar la bombolla inmobiliària...). Blasco va recordar els seus temps de revolucionari i va fer una llei que posava per davant de l'interés privat un interés col·lectiu: el dret a l'habitatge.
Sobre el paper és una gran idea, però la facilitat amb què els constructors untaven els ajuntaments, feia que les urbanitzacions residencials passaren a ser "interés públic". Això obligava als propietaris a urbanitzar o vendre els terrenys (com si anaren a fer un hospital o una carretera). Allò va ser pitjor que una plaga de conills.
Quantes empastrades s'han fet al caliu d'aquesta llei? I amb les que fera quan era conseller socialista?

Blasco en posició de cagar en pena.

D'una cosa estem segurs, en cas que triomfara la revolució dels indignats o sofrirem una invasió interplanetària, Rafel Blasco trobaria la manera de tindre un paper important en la forma de govern que poguera resultar. Blasco no és de ningun partit, la seua ideologia és el poder, i les sucoses prebendes que se'n deriven.


1 comentari:

  1. Ma mare, la qual te 60 anys, cada vegada que el veu a la TV ho diu: este home kuan governava Lerma era del PSOE i ara k governa el PP, es del PP....aixó la classe de persona que és!!
    I la meua pregunta es: Sí tan de mal han fet i estan fen xk tenen majoría ara i antes?? i continuaràn tenin majoría en el futur!!
    Vivim en un País de merda on la merda se "mos" menja x culpa de gentola com esta, nazis, pijos, burgesos k aparenten ser algo k no són!!
    Ara ens toca pagar els seus eccesos i pijaes, tot per lluir marques de roba i cochasos...
    Que asco de país, millor dit de NACIÓN que es com els agrada dir-ho a ells.
    salutacions

    ResponElimina