L'equip de l'Obscur


Director: Jose Luís Suchard
Tota una institució del periodisme conservador amb una sintonia exquisida amb allò més ranci de la fauna política, podent destacar la seva participació dirigint el programa "Blaveros to the power: Sentandreu for president" d'un canal de tarot del cap i casal. També signa artícles infumables on trau a passejar l'assetjador de pati d'escola que porta dins baix el pseudònim d'Ibn Pansa. 
Redactor en cap: Jaime Clarin
Antropòleg especialitzat en caspa comunicativa, recopila joies de la caverna mediàtica comarcal. Coneixedor de les noves tecnologies, no accentua el seu cognom perquè sone més anglosaxó.
Redactors i col·laboradors:


Enric Corneli Agripa de Nettesheim
Investigador en ciències ocultes i màgia negra, compagina la tasca de periodista amb la d'escriptor, filòsof, alquimista, cabalista, metge i nigromant. També sol jugar al parxís els dies de tronà.LovDaSoul
Loco del East End Ontinyentí que es dedica a fabricar de barrets de palla i tambors amb arrels de pitera, en els ratos lliures dirigeix l'oficina del Banc Santander d'Ontinyent i especula invertint en collites futures de països amb problemes. També col.labora a l'Obscur amb despiadats poemes que desencaboten a la titella més curtida.Molt Honorable Dr. Faustí Barberà
Metge i activista polític, s'ha especialitzat en valentinicultura i mals endèmics de la Región. Fou el descobridor de la malaltia coneguda com La Pirulina, pertorbació greument contagiosa que afecta l'estat mental de porcs i alcaldesses autòctones.


Lo Trobador del Túria
També conegut com Lo Torbador del Túria, és membre de l'Acadèmia Valenciana de la Llengua i eminència comarcal del parlar medieval. Poeta i músic, és cronista per devoció de tot Lo Regne de València.


Lo noi de la sacarina
Il.lustre químic anarquista, inventor de la sacarina i la sacaglicerina (potent explosiu a base de sacarina, herbero i poleo-menta). De xicotet volía ser magnicida però ara compagina les seves investigacions en el camp de la ornitología (l'estudi dels pàjaros) amb la crítica ferotge als socialdemòcrates desorientats. Publica a la flor i nata de la premsa nacional baix els pseudònims de Gimenez Losantos i Alfonso Ussía

Germà Rateret
Entranyable "cruze de ratero valenciano", l'adoptà-rem de la protectora. Ara intervé en notícies del seu interés i planteja o resol incògnites al més pur estil Hermano Lobo. Ha mastegat sense clemència a gossos de gran calibre com Paco Camps o Font de Mordor. 

Joachim McKnight

El seu gran somni és dominar mediàticament el món, però es conforma amb aconseguir la possessió del comandament de la TV de sa casa i col·laborar en L'Obscur. Magnat dels mitjans de comunicació de principis de segle XX es resisteix a reciclar-se al present segle. Això fa d'ell un gran coneixedor de les chaches chochials. Va preveure l'èxit de Google + i el fracàs del Tetris. 


Federico Hayek, fill d'un il.lustre economista es dedica a assessorar Think Thanks i col.leccionar hòsties gegants que es sol posar a modo de collar. Compagina tot això amb alguna col.laboració en espais mediàtics com l'Obscur,"manto de estrellas" o dando caña.