dimecres, 1 de juny del 2011

Font de Mora I el Terrible

Alejandro Font de Mora s'ha tornat a lluir, ara que les urnes els han absolt de totes les empastrades anteriors. I és que pareix que van llançats: lleven les ajudes per a vivenda, es carreguen les línies en valencià a l'escola (dins l'estratègia d'ofegament a Escola Valenciana i Acció Cultural), etcètera. 

Auca d'Alejandro Font de Mora

Però la cosa no es queda ací... el pocavergonya este també té planificat privatitzar els centres públics de nova construcció (ja hi tindrà una fila d'amics preparats per rebre les claus dels instituts que tant li agrada inaugurar...). És el model d'Alzira aplicat a l'ensenyament... vorem com les empreses de la construcció invertixen en educació i s'encarreguen de formar a les noves generacions.

Precaritzant l'educació pública estan malbaratant el futur del país, amb l'únic objectiu de crear ciutadans passius i estúpids, que es meravellen amb les paraules grandiloqüents i grans il·lusions...


Aiiiiiiiii!!! Si no tenien prou mestres d'anglés per donar la citizenship eixa com volen donar un 30% de les classes en anglés??


Aiiiiiiii!!! Coneixent al Simbad este, quines assignatures es faran en valencià? Llengua i educació física?
I el que és més intrigant... quines assignatures pretén donar en anglés??


Aiiiiiiiii!!!! Si tenim un fracàs escolar de rècord guiness com es pot explicar que Blackberry Fountain es pose a fer experiments posant assignatures en anglés?? Unes matemàtiques o ciències naturals en anglés facilitaran la comprensió de l'alumnat??


Aiiiiii!!! Veient les idees de bomber del conseller i l'estat de les arques públiques acabarà tot com allò de l'Opening English School, que van estirar més la mà que la màniga??

Vos deixem amb aquest increïble i revelador document gràfic pujat al Youtube pel mateix Alejandro Font de Mora.

Atenció a la Policia Linguística del PP!!!

1 comentari:

  1. Entre tots el podem fer fora, o al menys tocar-li el nas! http://forafontdemora.org/ Signeu!

    ResponElimina