dimarts, 19 de juliol del 2011

Paganini, una òpera per a tots els públics.

El tribunal superior de Justicia presenta...
Una òpera que farà les delícies de grans i menuts que, després d'anys gaudint de les gires triomfals arreu del món del president,el podran vore en una Opera les aventures del tio Paco. L'ajuntament de Picassent ja ha iniciat els tramits per construir una rèplica del palau de les arts Reina Sofia al costat del centre penitenciari per impulsar el projecte.

 L'obra encara està pendent d'alguns tramits als tribunals, però segons el seu director, Leo Bassi, Camps es troba molt motivat amb el projecte (ha dit d'ell que és un animal escènic i que mai havia vist res semblant). L'obra farà un repàs a la trajectòria des de l'ajuntament de valència fins a la presidència, amb números musicals que rememoraràn les gestes del molt honorable.

Segons l'Hermano Lobo, que ja ha vist el muntatge, es tracta d'una extranya barreja entre Jesucristo Superstar i el cantar del mio Cid que el va tindre empalmat fins al tercer acte. A més a més les aportacions transgressores de Leo Bassi li donen un toc genial al conjunt. La càrrega emotiva i simbòlica culmina al tercer acte, quan els protagonistes fan un banquet de merda seca per simbolitzar el calvari que es va encetar amb l'eixida a la llum del cas Gürtel.

En plan confianza... 
Tots els beneficis que s'obtinguen de l'obra aniran destinats costejar la fiança de 55.000 euros de Francesc Camps, que no te ni un gallet.

I heus ací un dels misteris que deixarà Camps per al s.XXI; com és possible tindre 4.000 euros al banc si li regalen la roba i  s'alimenta a base de canapés de tot lo que inaogura?
És adicte a la teletienda? dona els diners a Greenpeace i a Medicos Sin fronteras?
Açò és cosa d'Iker Jimenez...

1 comentari: