dilluns, 19 de març del 2012

Lo Costat Obscur 4: Lo senyor de les trames

Aquesta setmana abordem una de les celebrities locals, l'ontinyentí de moda, un home que ha creat més de 9.000 empreses i encara té temps per a escriure triologies literàries. Sense més preàmbuls us deixem amb Lo Costat Obscur:



Com podeu veure, l'escriptor mereix un lloc destacat en el pavelló de celebritats locals, us recomanem ampliar la informació a les pàgines de la seua empresa i el seu blog literari, on trobareu les sinopsis de les seues obres més destacades.
Però el que més ens interessa és la seua vessant empresarial. En la seua web se'l pot veure molt preocupat per remarcar la legalitat de la seua activitat: ell només crea empreses, fa la paperassa i les ven. El que passa és que fa un tipus d'empresa que pareix que atrau les trames corruptes com la merda a les mosques: per la seues oficines han passat personatges destacats de casos corrupció com Urdangarín o Fabra, i trames com la de les ITV, Mercalicante, la Gürtel o l'estafa del Fòrum Filatèlic, a més d'una llista de personatges turbis relacionats amb el narcotràfic i ciutadans italians de Sicília i Nàpols (que no pareix que vingueren buscant les seues arrels catalano-aragoneses). Tot açò ho podem vore en el recull fet pel web "Transición Estructural", dins l'especial "La España Podrida", on trobareu un bon rastre de les més suculentes notícies...

Príncep de les mosques, abelles, espiritisme, novel.la negra... d'on traurà la inspiració?
seran les seues obres metàfores dels tramoistes que veu desfilar per la seua tauleta?

Tot i que ell no està al darrere de cap de les activitats fraudulentes (simplement crea l'empresa), el producte oferit per Ramón ha estat utilitzat moltes vegades per fer el que es coneix com "estafa del nazareno", consistent en comprar mercaderies i esfumar-se sense pagar-les. Les empreses asseguradores tenen ordre de no assegurar cap empresa eixida de la seua "cuadra". I recordeu, en estos temes, sempre es veu la punteta de l'iceberg.

Al Germà Rateret li ha quedat una udolada per fer:

Auuuuu!!!!
Segons sociedadesurgentes.com, Ramón té 500 empreses preparades per ser comprades per algun "joven emprendedor" d'eixos que van per allà, amb capitals d'entre 3.000 i 3.000.000 euros...
D'on trau Ramonet tots eixos diners per constituir tals lupanàtiques empreses???? Alguna ong li dona 10 euros per cada llibre que regala??? És ell mateix un altre home de palla??


Auuuu!!!!
Dedicant-se al que es dedica... perquè sempre que pot es posa el seu barret "Panamà"????

Des d'ací animem a Ramón a seguir amb la seua tasca filantròpica, sense gent com ell seria molt més difícil fer trames i evadir capitals, ha simplificat els passos i estalviat papeleos per adeqiar els negocis al "pensat i fet" dels valencians. Que tens un projecte absurd escrit en un tovalló d'un prostíbul? En unes hores pots fer realitat el teu xanxullo, sense haver de córrer finestretes ni deixar més noms dels imprescindibles als registres de la propietat.

Us deixem amb Ramón emulant a Cortocircuito, el robot que llegia llibres... (a partir del segon 54)



Us plantegem una votació paral.lela:
En una competició de lectura, qui guanyaria, Ramón Cerdá o Cortocircuito???

 
Duelo de titanes!!!

Salutacions obscures!

1 comentari: