dissabte, 25 de desembre del 2010

Vaya vaya aquí no hay playa!


Aquesta setmana ens hem trasbalsat quan hem vist la portada de Loclan...  emprant una comparació que ens sona d'alguna cosa manifesten que ací no aplega l'AVE.
Increïble, per la portada pareix que ara reivindiquen coses i tot... "massa bonico pa ser de veres". El reciclatge del cartell de la plataforma que han fet els servirà per a vendre diaris, esperavem trobar un ampli reportatge, amb impressions de la plataforma, d'algún polític... però només hi ha una columna i un lladrit del Germà Rateret (li dediquen el doble als pastorets de les escoles pag 19-22).
Anem per parts;

En l'esquet article que dediquen a la plataforma, el primer paràgraf (on posen la informació més rellevant els periodistes normals), es dedica a parlar del AVE...
"De los beneficios y repercusiones de esta nueva línea se han escrito chorros de tinta y han ocupado gran cantidad de informativos"...
Després d'açò i de descriure la rapidesa i eficiència del pardal ferroviari dedica un paràgraf a recordar la pèssima situació del tren, redactant (sense afegir res més) la informació de la portada....

I ara si,  a la part amb més audiència de totes les notícies ( el final), trobem una mena de nota de premsa ;
"Desde la plataforma Salvem el Tren organizaron el pasado sábado, con motivo de la inauguración, un viaje en tren hasta Valencia para dar la bienvenida al AVE con la reivindicación de un tren regional digno y de calidad y también con la exigencia de que se cumpla el convenio que firmaron el Ministerio de Fomento y la conselleria de infraestructuras en abril de 2010"
La "bienvenida" diu... be, això era tot... que esperaveu? a Jose Luis Torró carregant contra el despilfarro del AVE i les infraestructures al servei del turisme i no dels ciutadans?
Això és impensable, a aquest periodista de la caverna nacional-catòdica li cau la baba amb l'AVE quan ix del terròs ( a Canal 9 o a l'ABC no el voreu fer aquestes comparatives tan xules entre l'ave i el nostre Txixarra regional). Si voleu saber alguna cosa del tren, millor mireu a la pàgina de la plataforma; http://salvemeltren.blogspot.com/


Ara que els del PSOE tampoc es queden curts en la carrera per apuntar-se un tanto fins a l'extrem del ridícul (pagant gent per que facen l'imbècil donant roses posats d'LSD) bo... el millor de tot, el cartellet final " Alta responsabilidad, te traemos el AVE" (fixeu-vos amb l'increible paregut Alarde i Obama en la foto...).
l'O- Xè Jorge...  que tu quantes travesses del ave has posat ? Cap?
J.A.- Yes we cap.
Obama? no és jorge Alarde portant-nos l'ave.



No es despedirem  sense unes paraules des del tio rabietes per anar fent boca ...
"Por qué sigue disminuyendo la afiliación política y sindical tanto en Ontinyent como en toda España en partidos de izquierda y en sindicatos de clase? ¿Es la contundente respuesta ciudadana ante la frustración que suponen las actuaciones de partidos y sindicatos ante una devastadora crisis como la que padecemos?"
A vore qui és el listo que respon aquestes preguntes.

p.d. A la nostra redacció en tenim algunes per a la gent del lupanar..
Aquestos milions de desilusionats... estaràn afiliant-se al PP en massa després de vore la felicitació de nadal que han fet? Els sindicats verticals són el futur? Es traduirà aquesta contundent resposta ciutadana en quelcom més radical i incendiari com va passar amb les casetes?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada