dilluns, 14 de novembre del 2011

Crema antiarrugues Gonzalez Pond's

Si tot segueix així d'ací poc el nostre amic Esteban Gonzalez Pond's es convertirà en portaveu, ministre o alguna cosa semblant. Serà un privilegi per a tots els valencians haver presenciat (gràcies a canal Ou) l'ascensió fulgurant d'un caradura de tal calibre, que de ben segur que ens deixarà frases mítiques per a la posteritat.

És un humanista, un liberal de pedra picada que de no ser polític estaria fent surf a la costa californiana.

Li hem pegat una ullada al programa electoral del PP per veure el tipus de canvis que proposen. A primera vista són tot bones intencions i plans infalibles (mera que els tenien calladets eh! això és sentit d'estat!). Mirant la part dedicada a educació ens hem topat amb aquest propòsit d'any nou dels Populars:


A hores d'ara, ignorem si la RAE ha editat un altre diccionari on canvien substancialment les definicions de "Respeto", "independencia" o "Interferencias" o si realment el PP de València és un ent autònom vingut d'una gal·làxia llunyana per saquejar el planeta, perquè situacions com la de la dimissió de Román de la Calle per la retirada d'una exposició de fotos o la prohibició d'actuacions de Xavi Castillo en més d'un feu local, plantegen un savoir faire molt distint del que prodiguen (i de fet tenen un bon currículum).

Del tema educatiu però, hi ha un altre punt al seu programa que tracta de dissipar els "sambenitos" que, diuen, els han penjat. El punt és el següent:


Aquest punt, l'onzé de la llista (recordem que el primer era l'eliminació del partidisme en la cultura...) és dret bàsic, innegociable, que no hauria d'estar a cap programa. Però de nou ens topem amb una realitat distinta a les bones intencions, veient els llocs on estan duent a terme les seues polítiques: a Madrid per exemple hi ha una estratègia de foment de l'educació concertada que és analitzada per una professora de sociologia de la educació de la Complutense de Madrid en un article al País o també podem vore directament a Lucía Figar, consellera d'Educació de la Comunitat de Madrid, on explica el que està fent amb l'educació madrilenya a un congrés de quicos italians.

El panorama és sumament obscur, però per donar-vos un poc d'optimisme (i veieu que estarem en bones mans), vos deixem amb algunes frases cèlebres d'Esteban Gonzalez Pond's, que passarà als anals de la història al costat de grans oradors com Winston, Adolf o Chiquito de la Calzada:
" Yo creo que Camps es claramente inocente ". (19.09.11) 
" Si bien hoy ha sido el límite de velocidad, mañana podría apagar la luz a las diez de la noche, limitar el consumo de carne, u obligarnos a vivir dos familias por casa....son unas  medidas soviéticas"
"Si me hubiera tocado vivir en 1212"no habría mirado la batalla [de las Navas de Tolosa] desde la grada sino que habría luchado en ella hasta quizá dar allí la vida. Habría sido un español de mi tiempo, tan honesto y entregado como procuro serlo del presente y ¿quién no?"( 15/10/10 )
I per acabar, una cosa que sabem que molts de vosaltres farieu:
 " Me tatuaría a Rajoy en la mano"( El País.21.11.10 ) ( 25.02.11 )  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada