dimecres, 30 de novembre del 2011

L'Ontinyent prostituït (1era part)

Si el passat hivern LoClar es presentava al premi Pulitzer amb el reportatge sobre el cognom Onteniente, enguany ho farà amb altre gran treball: la recerca, anàlisi i revelació d’un dels tabús més desconeguts de la societat ontinyentina, la prostitució.
Els reporters de LoClar han descobert recentment que a Internet hi ha pàgines on s’ofereixen serveis sexuals i, mira per a on, han buscat si podrien trobar-ne a Ontinyent...


Pel que hem pogut saber, l’eufòria despresa després de les ereccions generals ha posat als cadells peperos ben calentorros i els instints luxuriosos els inclinen obertament als delits carnals. Com que quan el pardal s’empina s’acaba la doctrina, en la redacció de LoClar, s’han posat a mirar pàgines guarres i ara, com si d’un catàleg es tractara, et deixen en els quioscos tota la informació necessària per aconseguir les "dones" que exclamava Rus, sobretot després que l’abastiment de xampany als supermercats haja quedat completament exhaurit. Pels corredors de la redacció es comenta que bona part dels litres de cava de Requena –mai mos beurém cava catalá!- es consumiren a l’ajuntament de València i la següent tongada ja la tenen reservada per quan es dicte l’ordre d’enderroc del Cabanyal (bé, també diuen que es veien corredisses de falleres procedents del Majestic pel despatx de l’alcaldessa, cosa poc probable...).


Després de l’orgasme del diumenge d’ereccions, l’ofici més antic del món ha pres rellevància i a Ontinyent es mereix la portada del periòdic més seriós de la localitat, que fora de sensacionalismes aborda el tema amb claredat. És per això que il·lustra en la portada les diverses facetes d’un Ontinyent prostituït:


-         A la part de dalt, l’equip d’emboladors que protegirà el mobiliari urbà i les persones de les punxades de tots els cornuts i cornudes haguts i per haver.
-         A la dreta els motius d’esta embranzida de deler pel sexe (lletres i imatge parlen per sí soles)
-         I en la foto de portada, alló que diuen de “se’ns corren damunt i els diaris diuen que plou” (mireu si va fluid Lo Clariano!)

Tot plegat, pareix que als de LoClar se’ls haja oblidat amb què omplia l’horari nocturn la seua televisió germana loba MK Localia, on la pornografia i els anuncis de prostitució i trobades amoroses han corregut durant anys per la pantalla.

I és que com bé diu una dita mallorquina, quan el cap d’abaix s’engalaverna, el de dalt no governa. Mostres de mitjans de comunicació i grans governants puteros en tenim per donar i vendre:

Qui no recorda les històries de l’entranyable Berlusconi? I què direm dels seus canals de televisió de qualitat?
I quants no han volgut ser emperadors Silvios en la nostra terreta de xoriços i llonganisses??
Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih!!

Què direm del Canal Ou i el seu ex-secretari general Vicente Sanz, el Joganer? 
Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh!!

I què en dieu dels hotels de luxe per a traductores romaneses dels nostres amics d’Emarsa? Parlaven també valencinglish o només francés i grec??
Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhhhhhhhhhh!!

En fi, massa per a la carabassa, pròximament més fogassa...



4 comentaris:

  1. Molt bo, m'alegre que hagis tornat. El millor, la nova secció de la germana maruja. Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiihhhhhh

    ResponElimina
  2. ai quina portà! a primera vista, pareix que un home que passeja el gos s'està interessant pels serveis lupanàtics.. aneu en cuidao amb los reporters, que no sabeu on posaran les fotos!

    ResponElimina
  3. A veure si fem el favor d'indicar on pot un servidor ficarse per a dedicarseA veure si fem el favor d'indicar on pot un servidor ficarse per a dedicarse a tan honros treball, per que tras l'inminent reforma laboral pepera, crec que no quedara mes remei que vestirse de minifalda per a treballar de meuca, o fer de mimo en el grao de gandia per a disfrute de guiris i senyorets

    ResponElimina