dijous, 17 de maig del 2012

Es lloga una clòtxina de 90 milions

No estem parlant de la puta més cara del món, encara que pareix un altre assumpte lupanàtic que venía avui en la portada del Levante;
Tot i que ja fa temps que gasten les arts i les ciències per a fer festetes privades i presentacions de cotxes, ara cediràn la gestió a una empresa privada, res d'extranyar vist en que han fet amb els hospitals. La generalitat està de liquidacions tot en venda i arrendament, més que un govern pareix una inmobiliària ansiosa per col.locar un stock que li crema a les mans.

Això si, dubtem molt que l'arrendament puga pagar la ruinosa obra de Calatrava te la clava, que ha acabat costant el doble; 90 milions d'euros ( que venen a ser 15.000 milions de les "antigues pessetes").

Que serà lo pròxim? arrendaràn el parlament per fer convencions de salut bucodental? Faràn tornejos de Paint-ball per dins del IVAM?? Per a aquesta gent els únics límits són els de la imaginació.

Una altra pregunta interessant per fer-li als moniatos del Peperos On tour, ací teniu l'horari per al divendres 18, per si us para prop i voleu vore un festival de titelles.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada