diumenge, 27 de maig del 2012

Lo afer Bankia

Aquesta setmana, el volum de capital a injectar anava creixent al mateix ritme que es desplomaven les accions del que serà el robatori bancari més gran de la història.
"La quadrilla"
En total seràn 23.000 milions d'euros (vora 500 per cap) que l'estat haurà de buscar als mercat a un interés que frega l'usura (amb la prima de risc fregant els 500 punts).

Si recapitulem, vorem com han fusionat les caixes que han fet realitat els somnis d'Aguirre i Camps, creant un monstre "too big too fall" (massa gran per a caure). Fa una setmana de Guindos, l'infiltrat de les auditores, parlava d'un préstec a un interés consistent... però hui veiem com el nou president de Bankia, deia que no anaven a tornar ni un duro...
Rita i Cotino s'alllisten a la legión per defendre Bankia.

La fundació Guinness dels Rècords i la cervessa negra ja ha enviat diversos tècnics a l'estat espanyol per certificar un rècord difícil de superar el "robatòri més gran de la història que s'ha retransmés en dirècte durant setmanes".
Estafadors de tot el món estàn saturant ara mateix els vols internacionals de barajas, ansiosos per treballar amb Marianico el corto.

Gira responem per a demà; amb estrelles com el conseller d'hisenda i el de sanitat.. búsca el teu poble a vore si t'ha tocat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada