dijous, 19 de juliol del 2012

Rubalcaba i la reforma constitucional

Hui al congrés de diputats, els PPirates donaràn llum verda a les mesures que ells diuen que no els agraden. Una sentència de mort que el temps dirà si és per al govern o per als governats, de moment a Madrid, algúns ha segut previsors, i han punxat les rodes a al pàrquing de la central lechera asturiana, per vore si van a repartir garrot pujats dalt d'una bicicleta.

Els del PP ja han dit que no els agraden les reformes (s'ho tindrem que creure) i el PSOE, diu que les retallades són  una barbaritat, com si amb ells no anàra la cosa, no ens referim només a la pèsima gestió que ha fet de la crisi el socialisme de postal.

Reforma constitucional, solat descàrreques elèctriques al president del govern quan el dèficit es dispara.
El 23 d'agost del any passat (no fa ni un any), ZP va emprendre a presses i corregudes una reforma constitucional, aprofitant el despiste estival i el rodillo parlamentari del PPSOE. La constitució passava a inclòure un "principi d'estabilitat pressupostària" que posava el pagament del deute per damunt dels interessos ciutadans (quan ja se sabia que el deute era impagable).

Traduït en fets és el que està passant ara mateix, que es sacrifiquen la sanitat, l'educació, els treballadors, els aturats i pensionistes (és a dir tots nosaltres), per poder pagar el deute exorbitat que ha contret la imparable maquinària del partit únic.



Rubalcaba i Rajoy es van fer la foto amb Zapatero per escenificar el "consens" i la satisfacció que els produïa una reforma constitucional a la que s'oposàren la resta de formacions. Molts assenyalaren que es tractava d'un autèntic cop d'estat, ja que, sota el pretèxt de l'estabilitat pressupostària, es podíen vulnerar tots els drets que la constitució ens assegurava.

La pregunta és, perqué hòsties van dient que no els agrada fer el que estàn fent o que això és la major vulneració dels nostres drets, si uns i altres han piratejat la constitució per fer possible el desballestament del estat de benestar i la intervenció de les autonomíes?

Que no estàn igual d'empastrats en els xiringuitos de les caixes d'estalvis? Que no tenen enxufats i mercenàris de multinacionals que treballen al servei del capital i no dels ciutadans? Que han fet alguna cosa per eliminar despeses absurdes abans de tocar als més desafavorits?

Qui t'ha fet eixe forat? li diu el mort al degollat.
Sou merda i en merda vos convertireu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada