dilluns, 15 d’octubre del 2012

Adoctrinament a la carta!

Pares i mares de tot arreu, ha arribat l’educació adoctrinadora gratuïta.

En els últims mesos, una colla de missioners ultracatòlics han prés el ministeri d'educació, encapçalats per Jose Ignacio Wert, un nostàlgic de la glande i libre admirador del Conde duque de Olivares.
Pepe Nacho s’ha proposat espanyolitzar a tos els joves que estudien a l’escola pública de Catalunya i a cualsevol altra base dels talibans perifèrics per qüestionar lo “ancha que es castilla”. De l’escola privada no en cal parlar perquè l’esglèsia ja se’n fa càrrec. 
Wert descatalanitza uns pescadors de Palafrugell  "No se dice barqueta, cabe decir bote".

El ministre, preocupat per les manifestacions que cada vegada són més nombroses s’ha esmerat amb les tisores per a que el fracàs escolar dels estudiants arribe al 90%, per tal d’així poder tenir mà d’obra barata policial i poder reprimir amb més garanties al poble, per a formar un antidisturbis només cal que tinguen clar els conceptes "adelante, atras, derecha i izquierda", i per això amb barrio sésamo van sobrats. 


Paco que abans es deia Francesc (fins que va anar al jutjat i es va canviar el nom) era el típic “independentista progre”. Paco anaba a totes les “manis”, a les assamblees del 15 M, etc. Quan va començar amb el programa de Wert li va canviar la vida, ara se sent més útil i després d’acabar el cicle formatiu en violencia gratuïta ha aconsseguit fer les pràctiques amb la policia espanyola d’antidisturbis.

Paco Michavila, alumne estrella de la primera promoció Wert.
Pel contrari al que ens puga semblar Wert s’excita cada vegada que va de visita oficial. On altres veuen manifestants indignats amb la seva gestió, el ministre veu un fracàs en l’educació dels joves manifestants, els que no van ser ben adoctrinats quan anaven a les escoles ( sense un cristo i el retrato del rei, els xavals perden el nord, que anem a fer).

Per acabar amb aquesta “lacra” el ministre, junt a la vicepresidenta s’han proposat utilitzar vocabulari que mai habien sentit parlar i que hores d’ara encara no saben el significat. Sor Soraya diu:

No sabem si quan parlen d’integral es referixen a la fibra dels entrepants dels estudiants perquè pel què respecta a les declaracions l’únic que els importa dels aprenentages dels joves és que es senten espanyols per a que isquen a celebrar eurocopes com a borregos en comptes d'eixir a reclamar els seus drets.

A més asseguren: el derecho a la educación es uno de ellos y al Gobierno de la Nación, le corresponde protegerlo"

No sabem si les ratallades tan brutals en educació són la seua  manera de protegir als alumnes o és en canvi una manera de seguir promocionant l'educació privada i un sistema educatiu on només la gent de diners puga accedir a l'ensenyament superior.
Una perla del ministre Wert, als marroquins no pot espanyolitzar-los?

Siga el que siga només haurem de seguir observant com es va desenvolupant el programa personalitzat de Wert, si funciona amb èxit tal volta es puga exportar el model a altres països com Grècia, els quals ja no se senten europeus.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada