dimecres, 24 d’octubre del 2012

El 2013 eixim de la crisi, alegría!

Montoro, el pocavergonya que s'encarrega del ministeri d'Hisenda i Administracions públiques, ha dit ara que el 2013 eixirem de la recessió econòmica.

Ací podeu admirar la portada que li han dedicat els sequaços de la Gazeta
Atenció a la categoría dels columnistes de la gazeta.

"El Gobierno mantiene su apuesta" com si estagueren al Bet&Win o jugant a la quiniela... clar, amb lo fotuts que estem només ens poden salvar apostes loques, d'eixes que van a 20 contra un, alta rentablitat, catàstrofe segura. I encara afegeix que les retallades i reformes "crearàn empleo", si, en efècte, estàn apareguent llocs de treball arreu de la eurozona, a vore si amb l'èxode tornem a les remeses d'imigrans que alçaren l'espanya de Franco als anys 60 ( ja se sap que això del exòde no és res de nou per als gallecs).

L'enèsima declaració xipiriflàutica del ministre no resisteix si la confrontem amb el deute existent (impagable) ni amb les sucessives ampliacions del dèficit amb els rescats bancaris. La funció d'aquestes declaracions es insuflar confiança, fer acceptables les renuncies presents amb les il.lusions futures. Que aquesta fal.làcia estiga a tots els quioscos del estat, a la vista dels xiquets, no és més que un altre acte de terrorisme mediàtic del grup Intereconomía.

Al Periodico no ho veuen de la mateixa manera;


No sabem si serà el seu rellotge-calculadora o l'abús de la flor de temporà, però  el que és segur és que amb tres pisos a Madrid i cobrant les dietes d'allotjament com a ministre qualsevol eixiria de la recessió el mes que vinent.
Mentrestant seguirem esperant amb ànsia el 2013, l'any que eixirem de la recessió econòmica, com ja ho fóren anteriorment el 2012, el 2011 i  el 2010. Això si no mireu enrere perque l'únic que voreu seràn els zòmbis  del que un dia fóren dels vostres drets.

Seguiu la pastenaga.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada