dimecres, 5 de desembre del 2012

Wert, el infiltrat de les CUP?

Pepe Nacho el Falangista, el ministre d'educació, s'acaba de lluïr amb una reforma que lleva les "llengües cooficials" de les assignatures troncals, eliminant la inmersió linguística catalana i la línia en valencià de l'educació pública i passant per damunt de les autonomies.

Wert "Acierta", com Fabra amb la loteria.

Centralisme en plan Primo de Rivera, que arriba a Catalunya en el moment just, amb un parlament amb 2/3 de sobiranistes aquest atac frontal a la identitat (la polvora independentista). L'enèsim pas cap al trencament és aplaudit per la caverna i els ajuda a marejar la perdiu, tapant amb patriotisme el saqueig social que estàn duent a terme.

A valència manen els bons, i Wert s'ha obert a propostes;
Que balensianistes que són els peperos
El valencià ja està encarrilat i en bones mans...  els imputats xanxulleros van a potenciar l'educació concertada. De fet a las provincias s'encarregaven un parell de dies abans de recolzar la campanya contra les llengues vernàcules;
Per cert, el rei pareix que es va curar resant el rosari i cantant avemaries.
"Los alumnos de la linea en valenciano logran mejores resultados academicos" una portada que s'haurà pogut vore arreu del país, una frase lapidaria  que s'extreu d'un estudi de consellería. Però els estudis de consellería són com els que finançen les petroleres sobre el canvi climatic, merda manipulada que els ajude a justificar l'enèsim xanxullo.
La mateixa consellería va fer unes proves de qualitat del ensenyament a tots els centres educatius, passant exàmens a l'alumnat per controlar el nivell. En aquest rigorós estudi, on ben segur que hauràn invertit un bon grapat d'euros i empleat a algún yupi espavilat estil Vivancos, els mestres podien deixar fora de les proves als alumnes amb necessitats educatives especials, o a aquells que vejeren molt verds. No és veia paripé tan gran des de la invenció del carnet de ciclomotor.

I així aniràn justificant, baix el paraigues de la eficiència i la qualitat, la marginalització de l'educació pública i en la nostra llengua, ja ho va dir Rus "anem a rematar-los"... i de passada, van obrint nitxos d'enxufats per arreglar la seua cantera de política local conservadora a tots els centres que volen privatitzar. I no és cap conspiranoia, estem a València i ací no varen fer la gallegada, ho duien al programa, com els imputats.

Amb el rumb que estàn prenent les coses la única solució és plenarlos de nata cada vegada que Wert o algún sapastre del govern intente obrir la boca, com va dir Maria Antonieta, si no hay pan que coman pasteles.

2 comentaris:


 1. Este porta el mateix camí que Font de Mora.
  Els donen un Ministeri o una Conselleria i au! a jugar a soldaets com si els que saben de la cosa foren pallocs..
  Deu meu, quant que costaran de criar...!
  Pasènsia i a vore si els fem la mà tot el que puguem i sabem!!!!!(no ens deixen cap altra eixida).
  Passeu-ho bé!

  ResponElimina
 2. no entenc el titul del blog...

  ResponElimina