dilluns, 21 de febrer del 2011

Lo que el lector vota.... va a missa

O no... perquè en aquest cas heu dit que Fidibedto compraria accions d'Iberdrola, però no.

Segons han averiguat els nostres hackers, el super-regidor d'Urbanisme, Medi Ambient, Obres, Patrimoni, Parcs i Jardins (i, per si no fóra poc, també president de la Mancomunitat), inverteix tots els seus estalvis en donatius a confraries i missions a Guinea Ecuatorial.
Això sí, com a bon polític no ha fet res del que es proposava en la votació i ha optat pel recurs fàcil: pilotes fora i a començar un partit de tenis (i abans que s'aclarisquen, la paraeta està montà).
I és que ja ho diu la dita "quien mucho abasta, poco aprieta", i poc que podrà apretar Fidi si segueix fent malabarismes per compaginar els càrrecs amb els inherents convits i "jolgorios" en què el veiem cada dos per tres en el NODO local. És més fàcil dir que la culpa és del PSOE i polititzar la qüestió, com si fóra cosa de quin partit mana on i desviant l'atenció del problema real.

Nota de premsa del PP:
En el caso de la línea de alta tensión proyectada, forma parte de un tendido que se inicia desde Urrutia en Vizcaya y llega hasta Alcoi, de ahí que se trate, afirman desde el PP, “de una infraestructura de competencia nacional y no del Ayuntamiento o de la Generalitat como quieren hacer ver desde el Partido Socialista con el fin de confundir a la opinión pública”.

Filiberto respon algunes qüestions al carnaval de Pego.

Però Fidi té un problema, i és que resulta que ha sigut la Generalitat la que ha aprovat el projecte (els del govern central són els de l'autovia d'Agres, això sí).

A vore si deixen d'una vegada de confondre l'opinió pública, de silenciar tota oposició i d'enviar a la policia a denunciar els organitzadors del concert benèfic, com podem vore a l'edició d'aquesta setmana del periòdic d'Ontinyent (sí, això no ho diuen en Lo Clar, on el J.L Suchard encara canta "que vinga que vinga que vinga la llum, i que al senyor alcalde...).
Sí, l'ajuntament, que hauria d'estar pagant advocats per arreglar el tema (i no fent rotondes estúpides i fires turístiques mentre ens quedem sense paisatge), es dedica a perseguir els que fan alguna cosa... Si encara serà més cara la multa que el què pogueren traure aquell tall de perroflautes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada