dimarts, 3 de maig del 2011

Per què Camps guanyarà les eleccions?

Pareix ser que als de Lo Clar els ha sentat mal la mona. En el número d'aquesta setmana trobem dos exemples sorprenents, vista la línia a què ens té acostumats el nostre periòdic preferit.

En primer lloc trobem l'article de Concha Andreu "Nuestro amigo Gaddafi", on repassa la trajectòria mediàtica del rockstar magrebí (amb una foto acompanyant a Jose Mari Matamoros).

Gaddafi li ensenya a Aznar una rèplica del passeig del Clariano.

A part de carregar contra José María Aznar, al seu article Concha fa referència a Stephane Hessel, autor d'Indigneu-vos (el segon llibre més venut del dia del llibre). Fa molta gràcia vore que s'ha convertit en un referent inclús per als mitjans que més manipulen i tergiversen la realitat per tal de mantindre l'estatus contra el qual precisament carrega el manifest de Hessel.

Però açò és una menudència comparat amb l'article d'Enrique Arias Vega, titulat: "Por qué ganará Paco Camps".

Un article molt aclaridor.

Segons Rappel, Paco el Corrupte guanyarà "de calle" les eleccions malgrat el Gürtel, "aunque cueste entenderlo fuera de su feudo territorial". Com diria Xavi Castillo, açò és molt medieval.

Esquema explicatiu del feudalisme valencià del segle XXI (molt millor que el socialisme del segle XIX)

Però el més impressionant de tot és com tracta aquella frase mítica, tantes vegades repetida per la premsa del Règim, del “total, són quatre tratges!”. Es pren a broma les contundents afirmacions dels seus colegues i diu que això sols és una “idea inoculada”!
Inocular: Introduir (microorganismes patògens vius, morts o atenuats o llurs toxines) en un organisme, d'una manera natural, voluntària o accidental.

"Total, ¿qué serían tres trajes frente a todo esto?" esa es la idea inoculada en la opinión pública valenciana, alimentada por los agravios reales o ficticios de Rodríguez Zapatero a esa Comunidad.

Més clar aigua: feudo territorial (això és el que som), inoculacions diàries en l'opinió pública (Canal 9 i cia), i una realitat esquizofrènica bastida sobre greuges històrics contra la nostra "Comunitat" i grans èxits i miracles ppopulars.

Però seguim amb allò de "los tres trajes”:
I es que si al final de tot resulta que només eren tres vestidets el que va rebre el Molt Honorable, resulta que a part de corrupte és el tonto del poble (i mira que és gran la ciutat de València). Sí, la trama Gürtel ha estat traent diners amb carretilla de l'administració pública (Fiturs, sonoritzacions papals, etc.) i tot a canvi de quatre regals.

Resulta que Paco no és com Matas, a qui va perdre l'ostentació de la cobdícia. Paco és un pobret de la mitja corfa i no creu en les coses materials, és com els indis que canviaren les seues terres per un baül ple de miralls i ampolles de whisky.  Total si la corrupció és generalitzada!

Més endavant parla més clar encara:

"De ello se beneficia Paco Camps, quien ha convertido su partido casi en una secta de estricta obediencia al líder, laminando los últimos vestigios zaplanistas y cualquier disidencia".

Açò de Lo Clar pareix un butlletí intern de la banda! És l'Stalinisme Tatcherià a la italiana, l'aportació del president Camps a les ciències polítiques, un Frankestein amb vida pròpia.

A Ontinyent podem trobar la versió cutre del sectarisme mediàtic (Lo Clar, TVO), i la versió provinciana del sectarisme polític amb la dama de roig local liderant el cotarro.
Per tal d'assegurar-se la fidelitat, Lina s'ha rodejat d'un equip de govern escrupolosament seleccionat, que fa d'ella l'única capaç de ser alcaldessa (algú s'imagina a algun dels que van darrere com a alcalde? participeu a la votació per decidir el successor de Lina!). Que farien sense tu?


Amb un gir digne del mateix Le Carré, Arias remata l'article amb un gir sorprenent:

"Sus problemas (els de Camps) solo comenzarán con el calvario procesal posterior al 22-M (...) Entonces los electores descubrirán atónitos que las arcas públicas no tienen un duro ni visos de lograrlo. Y Camps, a diferencia de Artur Mas, no podrá escudarse en la herencia recibida, porque toda la basura que se encuentre bajo la alfombra la habrá puesto él."

Sí, això ha eixit a Lo Clar!! Pareix que la dreta ja s'està plantejant el relleu del líder, però després de tot el que ha empastrat quasi seria una llàstima no vore'l menjar-se el marrón del les "hipoteques basura" que pagarem durant dècades, tot per haver construït clòtxines i piràmides més buides de contingut que les arques de la Generalitat.

Des de la redacció de l'Obscur vos invitem a que reflexioneu i ens comenteu els vostres "perquès":
Per què guanyarà Camps les eleccions?
O, per què les guanyarà Lina?

Mentrestant nosaltres, si amb tres vestits i alguns espills els gurtelios aconseguiren aquella morterada, ens n'anem a València a regalar-li un parell de calcetins al president, que amb els rèdits tindrem per passar l'any!

1 comentari:

  1. Es pot fer una anàlisi més profunda, guanyarà per tot açò:

    http://www.lapaginadefinitiva.com/weblogs/paellarusa/2011/03/30/sobre-la-imbatibilidad-del-pp-iii-el-pp-tiene-un-proyecto/123

    El PP té un projecte ben enquistat en la societat valenciana i no hi ha manera de llevar-lo. I ho sentim: el PSOE no té CAP projecte. Potser en l'entorn local sí, però no en la Comunitat. Només han buscat un clon de Camps.

    ResponElimina