divendres, 6 de maig del 2011

La “lista” del PP



"... Dir que la campanya electoral comença hui és com dir que les visitetes de Camps i Rus fa unes setmanes o el tour d’inauguracions de la nostra AlcaLina foren només paranoies col·lectives, il·lusions sensorials de tot lo nostre poble, com aparicions divines provocades per la imminent fi del món i la nostra desesperació per aconseguir la salvació ..."
Enric Corneli dixit


Ja era hora xe!



Sort que LoClar està en paper, és palpable i ha deixat constància de la realitat d’estes presències, de manera que en la redacció de l'Obscur podem asseverar que tot allò res tenia a vore amb les eleccions... que va... com tampoc tenen res a vore les continues notícies i alusions a la construcció del pont de Sant Vicent en les seues últimes edicions (una setmana més en portada i reportatge).



La setmana passada van tornar a repartir el pamflet electoral que costa un euro, reafirmant el que tots ja sabíem... Si el 8 d’abril el PP presentava una llista per “intentar” revalidar la majoria, ara la llista és sense cap mena de dubte per revalidar la majoria, amb total rotunditat i encert.

LoClar com sempre dient les coses clares, presentant-nos el Partit Popular com a única opció de futur (presteu atenció també a la publicitat, situada de manera totalment aleatòria i inconscient baix la notícia).
De nou tornen a fer copia y pega amb les honestes declaracions de la màxima autoritat ontinyentina, Lina Lista, i es queden tan panxos:

“es el mejor posible, es el equipo que hará avanzar Ontinyent, el equipo que mejor proyecto tiene para la ciudad. Avanzar es revalidar la mayoría del PP, porque ya sabes lo que puede dar de sí seis años de tripartito”

“el 22 de mayo Ontinyent se juega seguir avanzando o volver al pasado y para seguir avanzando sólo hay una manera: que el PP revalide su mayoría, porque és el único que ofrece confianza y que cumple sus compromisos”

Neeem a vore, brother!


Des de la nostra redacció no sabem a què es referirà la nostra eminentís-sima alcaldessa amb tot això que diu de "avanzar" "seguir avanzando"... per això hem hagut de consultar el nostre amic i analista de listos el Germà Rateret:


Aiiiiiiiiiiiii!!
Es referirà la nostra alcaldessa a l’avanç del formigó als parcs i jardins com en el recent estrenat Ausiàs March??

Aiiiiiiiiiiiiiiii!!
Es referirà a que la Conselleria de Sanitat ens avance nous projectes, maquetes i presentacions del nou hospital? O es referirà a l’avanç en la privatització del mateix abans inclús que s'arribe a construir??

Aiiiiiiiiiiiiii!!
Es referirà a l’avanç de la discriminació cap a col·lectius com els joves, tornant a tancar el Consell Local; els minúsvalids, saltant-se legislacions a la torera i plenant el poble de barreres arquitectòniques; les associacions veïnals, deixant a la gent dels barris sense subvencions...??

Aiiiiiiiii!!
Es referirà a l’avanç de la manipulació i el sectarisme en TVO i lo nostre LoClar?? O es referirà a l'avanç final de les multes contra els ADECOS després de tant haver-les demorat electoralment, dic! infructuosament?

Aiiiiiiiiii!!
Es referirà a continuar augmentant els preus del poliesportiu?? A l’avanç en el tancament de biblioteques com la del carrer Major?? O l’avanç en l’enterrament del servei de publicacions (revista d'estudis Alba: RIP) i del Museu Arqueològic (obert 10 agòniques hores setmanals, al límit de perdre la consideració legal de museu)??

Aiiiiiiiiii!!
Es referirà a l’avanç de les rates i la runa al Poble Nou?? A l'avanç de solars buits plens de brossa i enderrocs?? O a l’avanç del picudo rojo amb la plantació d’una tercera fila de palmeres enmig de Daniel Gil i un nou oasi enmig del nostre desert industrial d'avanç irremediable de naus ruïnoses???

Aiiiiiiiiiii!!
O es referirà a l'avanzadilla de la gran tromba de turistes que han de vindre al bar Miranda a tastar els entrepans de calamars???


Atenció! Crec que ja ho tenim! La solució a tots estos dilemes és l’avanç en l'estalvi energètic nuclear i la construcció de noves línies elèctriques!!

En el LoClar és totalment casual posar anuncis amb frases quasi subliminals baix de notícies interessants

I és que la nostra AlcaLina s’ha reunit amb els “instal·ladors elèctrics” per mirar de crear un nou projecte intel·ligent d'economia sostenible basat en energies inesgotables: la Lina-Línia. Consisteix en enganxar-se a ella mateixa una línia d'alta tensió i així, aprofitant tot el seu potencial energètic alcalí, abastir la nostra ciutat d’electricitat sense córrer el risc que els cables siguen robats per alguna panda de lladres de coure. D'esta manera podrà assegurar-se que des de la seua butaca de l’ajuntament serà tan capaç d’enviar senyals a TVO com d’apagar les llums del Consell Local o mantindre ben il·luminat l’etern cartell de l’hospital.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada