dijous, 28 d’abril del 2011

El pont de Sant Vicent!

Lo Clar anuncia a bombo y platillo que el dia 28 comencen les obres al pont de Sant Vicent. El que ja podem vore és el cartell promocional del Plan Confianza (tu fiat, fiat, que voràs com te la clave), on anuncien els 2.443.251 euros que costarà el pont; per fer-nos una idea de com es fan els càlculs, un pont amb quatre carrils costarà com 5 rutes del colesterol (per això hi ha més quilòmetres d'autovies que de carril bici).

Estos de LoClar són molt de combregar, ja siguen hòsties consagrades o notes de premsa de l'ajuntament.
Amén i cap a dins.

És una més de les casualitats a què ens té acostumats l'ajuntament, que res tenen a vore amb les eleccions (això sí que és imminent); els passejos, biblioteques, pavellons coberts, l'hospital, el poble és un autèntic espectacle de carrers alçats... i ara, posaran algunes pales a treballar un parell de setmanes perquè vegem la màquina a ple rendiment. I és que de forma descarada s'apunten a la seva gestió allò que es fa amb els diners de tots, i es posen la medalla en plan electoralista. Només cal mirar la nota de premsa que tenen penjada a la web, rematada amb la notícia de TVO.

Lina Pinsa, omnipresent a la premsa del Règim.

Això no és res estrany (que utilitzen els fabulosos vídeos de TVO per fer campanya a la xarxa) de fet, la "notícia" sobre el PP és realment una nota de premsa de l'ajuntament d'Ontinyent, d'on, afortunadament han llevat el gràfic on es classifiquen les inversions segons el criteri "PP/PSOE". En el seu moment ja denunciàrem la manipulació de la informació per fer paréixer les inversions públiques un mèrit dels polítics.
Ja ens agradaria vore un gràfic amb els diners públics que han empastrat uns i altres arreu de l'estat espanyol. La cosa és ben simple: calculeu els impostos que pagueu, multipliqueu pels habitants d'Ontinyent i, tot això, pels anys que han computat per calcular les inversions. Més d'un sant cauria de la tarima si trobaren el truc del seu miracle.


Aiiiiiii!!!!! I tots aquestos diners, aquesta "creación de empleo" que abandera el PP i el seu CV "som Resort"... quins resultats han donat a la nostra comarca? 


Aiiiiiiiiiiii!! Si tant extraordinari ha resultat aquest rècord d'inversions, que podem pensar de la gestió que n'han fet Lina i companyia? Com és possible que el número de parats no haja parat de créixer amb tants diners? Com funciona això del "per a on passa banya"?

Aiiiiiii!!!! Perquè a Xàtiva tota la gent somriu? Pot ser per les cintes de cassette amb acudits de Rus que tenen a tots els quioscs?? Deu ser la plaça de bous? el café?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada