dijous, 12 d’abril del 2012

Democràcia absoluta

Ja ho tenim ací, passat el paripé andalús s'han arromangat les mànigues i s'han posat per feina amb les onades reformistes: ara un poquet per ací, ara per allà, i la llista ja és ben llarga. La setmana passada, després de la vaga general, anunciaren un nou paquet de retallades, per allò de "fer els deures" i que no fem l'espectacle que està fent Grècia (quina afronta).

Moment en el que Rajoy decideix aprovar 10.000 euros més de retallades socials.

Per si algú encara es menjava els mocs, Durao Barroso va aclarir fa temps que si no s'implanten "paquets de mesures d'austeritat, en aquestos països podria desaparéixer la democràcia tal com la coneguem. No hi ha alternativa".
Ni el mateix Kafka, no?? És a dir, perquè es conserve la "democràcia" s'han de prendre una sèrie de mesures antidemocràtiques (imposades pels mercats), si no, donarem el govern als mercats directament, com s'ha fet a Itàlia, o passarem per damunt de la voluntat del poble, com a Grècia.
Molt democràtic, sí senyor!

En el passat hi havia llocs on es prohibia fer ostentació de la riquesa en moments de carestia, per garantir la pau social. Ací no, ací el que es fa és una amnistia fiscal per permetre que els mangantes blanquegen i endurir el codi penal per a perseguir els moviments socials en l'extraordinària eina de les xarxes socials.

Joan Pastrana no sabía que el Conde improvitzaría un  torneig de kick boxing policial
enmig de la "Fiesta Hawaiana"  que va convocar mitjançant les xarxes socials. 

Molt democràtica aquesta violació del dret a reunió (genial la vinyeta que circula per la xarxa de "no me hagan corros en feisbuc!"). Més veient com la mateixa policia infiltra personal per causar els disturbis que ara justificarien l'empresonament dels qui convoquen... com al vídeo dels mossos a Barcelona o el passacarrer que feren fa poc fins a les portes d'una herriko taberna, que va acabar amb un mort per un tret de bala de goma antireglamentari.

Es preparen per a les estirades que els venen a sobre, però si estirem tots, cauran.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada