dilluns, 23 d’abril del 2012

"La mala educación"

La mateixa setmana que retallen 10.000 milions més en educació i sanitat, Rajoy s'ha refugiat del temporal amb una gira llatinoamericana de gran urgència per fer gestions al més alt nivell i solventar els problemes de Repsol (que "somos todos").

L'intent de transformar les universitats en anuncis de Loewe, amb la pujada del 50% del cost dels estudis universitaris, va coincidir la setmana passada amb el dantesc  doctorat "honoris causa" de Mariano Rajoy.

Allí ha rebel.lat la seua "receta del éxito imbatible", fins al moment només Ferràn Adrià havía rebut el "honoris causa" per les seves imaginativers receptes, ara arriba el método Rajoy;
" transparencia, rigor y austeridad" (lo que fa ell vamos).
A la xarrada també ha explicat profussament el que volia dir estar "delante", "detras" i "al lado" amb un ninot amb la cara de Camps fins que un alumne li ha preguntat si era ell el que feia de Don Pimpom en barrio Sésamo

Però com és possible que li donen un "honoris causa"? Va ser per la brillant lectura que va fer al debat electoral? En absolut, en aquesta universitat li podríen donar un honoris causa al mateix Alfonso Rus, lo únic que fa falta és tindre el carnet del partit i que la FAES faja una cridaeta... que està molt be això  de tornar a casa amb les tovalloles del hotel i un honoris causa en la maleta.

Ací veiem a un altre militant del PP d'Alfaç del Pi que va aprofitar ser investit el mateix dia.
I mentre Rajoy s'entrega a les genuflexions, les universitats espanyoles retallen la qualitat i encareixen les matrícules dificultant l'accés a l'educació.

Tenen excusa amb el #nodejaronada.  Si, en efècte, Rajoy va rebre un vaixell que s'estava enfonsant, i que fa ell en aquestos casos?
 Remolcar-lo a marxes forçades a alta mar per vore si es lleva el problema de damunt.
Els resultats son "unos hilillos" de xapapote espés i altament inflamable que va empastrant la geografía ibèrica.
Menys mal que està Don Juan Carlos per a apagar fogueretes i crear consens entorn lo imprescindible que resulta la monarquia hui dia.  Mireu el que ha fet per plantar cara a les retallades en sanitat.
El tribunal Constitucional ha declarat que la vaga de fam podría ser inconstitucional, ja que posa en risc la vida del rei i, per tant, l'unitat d'Espanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada