divendres, 11 de gener del 2013

Faldes reials i xanxullos monumentals

Hui la amant del Rei, Corinna Sayn-Wittgenstein (cosina germana d'Enric Corneli), ha protagonitzat algunes portades, i no eren de revistes del cor...
Resulta que la companyera de safaris del monarca va participar també al València Summit, aquell congrés organitzat per la trama Noos que va resultar ser un paripé lucratiu d'estos artistes del "Crowdfounding". A part d'esportistes i ponents, a aquestos congresos acudien una multitud de gent curiosa.. allí estaven el subdirector d'esports de balears, Marichalar... i, com no, els tramollistes que estaven tallant pastís.

Això si, per si de cas, posem una bona fotaca de  la Leti , incansable propagandista  de la causa  monacal, dic monarquica.
Si realitzarem un esquema al estil de les sèries policiaques, amb un panell amb fotografíes i fils que basteixen l'organigrama de l'organització, voríem quin és el circuit del poder; d'on emanen les influències, els contactes, amb qui es relacionen els implicats... i hi ha un d'intocable, que no apareixerà mai, ell sura com l'oli i escapa a tota fiscalització. 


Ja sabreu qui és, i si indagueu un poc en el seu passat, trobareu que va ser molt amic de Alfonso Armada, Mario Conde, i de molta altra gent que després s'ha xafat els dits amb la justícia... podeu pensar que "a quien buen arbol se arrima buena sombra le cobija" i que "por interés te quiero andrés", però no és casual que aquesta gentola aprofite la seva posició per a fer de padrí en els més variats negòcis, i tampoc creiem que siga un hobby que te ell per a no avorrir-se entre acte i acte.

Mostra de la ofensiva mediàtica de la casa reial per a llavar la seua imatge.

Entre bacs i empastrades cada dia més gent riu quan el veu passejant-se despullat pel món, pretenent que la seua sang és blava i el xollo continue. Mentrestant seguirem rient, i recordant sempre qui li va donar la corona i un regne ben renugat; "que tot canvie per a que les coses segueixquen com estan".


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada