dijous, 3 de gener del 2013

Over Marketing... una altra trama amb nom modernillo i supercool

Hui vos portem un cas de paradigmàtic de la corrupció popular, la trama Over Marketing,  una trama pareguda a la Gürtel especialitzada en fer campanyes institucionals d'autobombo i traure carretilles de billets de l'administració (de fet, pareix que les dues vàren colisionar més d'una vegada en el seu afany per saquejar les arques públiques).

El funcionament és tan senzill com corruptes els gestors de la Generalitat; La consellería de sanitat vol fer una campanya urgentíssima sobre "una sanidad más humana y mas eficaz". Serafín Castellano agarra 2 milions d'euros i li diu als pájaros de Over Marketing...
- Ale mireu si amb dos millonets d'euros em feu una campanya aseà, que moatros en sanitat lo que faja falta.


De la Cheneralitat han tret com a mínim 4,24 milions d'euros; pareix que hi han dues factures més que no ixen al DOCV (Serafín és un poc despistat es veu..) però entre el 2003 i el  l'empresa dirigida per Daniel Mercado ha treballat molt també a les Balears de Matas, Castella i Lleó i el Madrid d'Aguirre.
Daniel Mercado, un crack de la publicitat que combina a la perfecció la gomina i el Just for men. Si algún dia el vejeu pel carrer tireu-li un merengue pel monyo de part nostra.

Una pràctica habitual dels tramollistes era passar després una comissió als alcaldes i consellers que els hagueren contractat. No sabem si Serafín hasta el fín s'haurà fet també el seu falcollet de billets a càrrec del contribuent  que et fan estos quan et descuides cinc minuts.

Una altra possibilitat és que cobraren en espècies, com els Balears, que veien compensat l'exorbitat preu de les campanyes institucionals amb la organització gratuita d'actes de campanya del Partit Popular... total, com al final en la panxa es mescla tot!.

Ara be, és molt probable que Paco el megalòman els diguera... "es que hay que elegir?" i els demanarà també algún regal de reixos, d'eixos que li fan tanta il.lusió a la seua "família".

Gürtel no era la única, ni de bon tros la més gran, de les empastrades que porten entre mans la banda d'estafadors encorbatats que ens governen. Over Màrketing és una altra pàgina daurada del esplendor que ara paguem... i el millor de tot és que en comptes d'invertir els diners en millorar la vida de la gent els han invertit en crear la il.lusió, una cosa molt més barata i efectiva si el que vols és  de revalidar majories aplastants.

Perque gastar dos milions d'euros públics en una campanya sobre el "plan de humanización de la atención sanitaria" al mateix temps que deixes la salut en mans d'un tall de pocavergonyes que han vingut a fer negòci, és una altra de les brometes de mal gust amb les que encara deuen estar riguent-se de nosaltres.

Per això, animem a qui tinga la ocasió de substreure algún pel o ploma d'estos pajarracos el guarde amb cura i búsque algún ritual de vudú adequat per a l'ocasió ( i si no funciona provarem amb el sotal).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada