dijous, 31 de gener del 2013

Luis el cabrón, l'home de les Barcelles

Sou un tall de lladres i malparits.
És una asseveració d'aquelles que t'arriba al cor, que expressa ras i curt un sentiment general, que es desprén d'aquesta imatge
Sobresous en negre procedents d'empresaris amb negòcis públics.
Es tracta d'un fragment de la comptabilitat que duia Luis Bárcenas dels sobresous en negre dels càrrecs del partit, que a partir del 2002 passaren a ser de 25.200 euros, netets per a la butxaca. I sabeu d'on venien aquestos diners? De la filantropia d'empresaris amb interessos, com els de la trama Gürtel (que batejaren a Bàrcenas com "Luís el Cabrón"), que untaven amb diners els complicats engranatges de les administracions públiques.

Aquest "trapicheo" de sobres resulta flipant en aquestos nivells, en els que els cabrons ja estàn ben remunerats (i acaben pillant dietes i polles en vinagre).  Ara no poden dir que tenen una poma podrída, que és un personatge incontrolat que anava a pel Parné; són casos aïllats; Zaplana, Camps, Matas.... és cosa del llevant, que fa molt d'aire i s'envola el cap de la gent (mireu ara als catalans).
Però no, ara la corrupció és sistèmica, ve amb el càrrec de vicepresident o el de secretari general; Rato, Mayor Oreja, Cascos, Acebes, Cospedal.... 25.000 moniatos "por tu labia bonita".

Anem a posar un cas hipotètic;
 1-.Fulanito Pérez, propietari d'una empresa constructora i president d'un important club de futbòl vol fer una carretera però hi ha molta competència.
2-.F. Pérez li paga diners a Luís el Cabrón per a que els repartixca entre els polítics que han de adjudicar les obres.
3-. Pérez guanya milions d'euros tirant alquitrà, alguns alts càrrecs guanyen alguns milers d'euros i s'ho gasten en dones, xampany i una carretilla de farlopa, nosaltres es quedem amb un pam de nas i tindrem que pagar el deute durant les properes dècades.

D'entre les empreses que han pagat hi ha Sacyr Vallermoso, FCC (presidida pel germà de Mayor Oreja) o Mercadona, que va donar a la causa 240.000 euros (ja sabeu el que teniu que fer si voleu una reforma laboral a mesura, pagueu-la).

També feren ingressos a la barcella Correa, el bigotes, Juan Cotino ( des de l'empresa SEDESA)...

Per això, són un tall de lladres malparits, que damunt tenen la poca vergonya d'eixir a la palestra com a persones respetables, proposant un pacte contra la corrupció.
El que resulta incomprensible és que no aparega algún agent de policía per detindre'ls enmig del discurs amb tota la merda que els està esguitant.
Arribarà un punt en que haurà de ser difícil inclús per a ells, seguir repartint garrot al poble per defensar a una quadrilla de saquejadors amb carnet del partit.

2 comentaris:

  1. "Luis El Cabrón" salido del averno del PP, vuelve decidido a casa, haciendo alarde de todos sus poderes, a reclamar su trono.

    ResponElimina
  2. Cigarette smoking isn't really smart and / or creative however, if that you're
    as i am , nor really want to let go of, make sure you supply a good electronic cigarettes a try.
    One aspect We have erased post...We are protecting a king's ransom!! I to begin with ran across Zigs Electronic Cigarette at the start of 12 08. Since after that thanks to just what did for me I have already been some sort of supporter in their programs, the remarkable company and additionally welcoming solution truly put them in a category by means of them selves. Their own top quality tools are highly acutely price and could wind up being covered.

    ResponElimina