divendres, 4 de gener del 2013

Gandía Shore

Gandía està de moda, per si no tenien prou amb ser la platja de Madrid, ara s'ha convertit en la meca de les juanis i "mascaxapes" d'arreu del estat, que s'enmirallen en l'hedonísme exacerbat i la lobotomía col.lectiva de la MTV. 

A Gandía però també fa poc que governa el PP, i han posat la màquinaria en marxa per a extendre els tentacles i conservar un feu tan sucós com Gandia i la màquina de fer diners que és el seu Grau.
Només entrar, l'alcalde Arturo Torró va renunciar al seu sou, com que està podrít de diners es pot permetre fer-ho per "amor al arte"... no ve ací per la pecúnia, l'ha enviat algún arcàngel per a donar a Gandía allò que es mereix. Per si en teniu algun dubte, podeu pegar una ullada a aquest pamflet en DIN A2 i a tot color que han repartit per la ciutat.
"una ciudad capital como Gandía no puede seguir sin mercado"
 i "ojo al batiburrillo" identitari de la senyera espanyola

Resulta extrany vore tant de revol sense unes el.leccions a la vora, però amb la quantitat de merda que els està caiguent a nivell estatal i autonòmic, i donada la importància del enclau en joc, va tota la llenya al foc. Baix el lema "el PP cumple ", que pareix obra de Mariano el bipolar, s' ennumeren una sèrie de coses que  han fet amb els diners de tots els ciutadans i les institucions que ens pertanyen a tots, però que, per a ells són obra seua, del Partit Popular, i ho remarquen cada vegada que en tenen oportunitat. 

"pequeñas obras para grandes vecinos"

Anem a analitzar algunes de les meravelles que han fet possibles aquestos genis de la gestió; el discurs general és possible que ens sone, és el mateix que gasten a Canal 9 per afalagar uelos i papanates.

L'exèmple de la portada resulta paradigmàtic; la remodelació del mercat municipal; "una ciudad capital como Gandía no puede seguir sin mercado". Ahi ho teniu, és com complir una reivindicació històrica, donar-li a Gandía el que és mereix com a "Capital". 
Direu... estos estàn molt rallats, que els pareix mal que facen un mercat? en absolut, anem a per l'autobombo absurd i grotesc,
Veient la il.lustració no sabem si parlen de persones reals o gent del World or Warcraft
Aquesta és una de les millors; un "Plan de Empleo" amb 2'5 milions d'euros on l'ajuntament paga 400 euros al mes per cada treballador que contracte l'empresari. Be... pareix que Arturo no cobrarà el seu sou, però està subvencionant amb 400 euros els salaris de merda que paguen els seus col.legues.En comptes de crear ocupació, fan encara més barata la mà d'obra.
I ells es posen la medalla; esta gent te feina gràcies a nosaltres , al PP, encara que els diners siguen públics i els majors beneficiaris siguen els qui et contracten. La confusió entre partit i institucions és altra tònica del seu discurs, i bé que els ha anat amb les urnes... a part de la xarxa clientelar, per no dir mafia, que ha teixit aquest partit a base d'enxufes i favors, aquesta propaganda contribueix a crear la il.lusió de que ells són els qui creen llocs de treball. 

En educació tampoc es queden curts... que es queixen per les retallades? pos aprepareu-vos
Estos del PP fan màgia amb els números; diu que han ampliat l'horari de les escoletes, han millorat els serveis i s'estalvien 1'4 milions d'euros.... a la imatge podem vore a Arturo Torró traguent monedes de dos euros de les orelles dels xiquets d'una escoleta (amb el que trau te per a pagar el plan de empleo del PP)

De fet si aneu mirant el pamflet voreu que tenen sabó per a tots... fins i tot dediquen un espai a contrarestar  la polèmica que està posant ara mateix "Gandía en el mapa"
Una platja lliure de sorolls i molèsties... si si...

Després de vore pamflets com aquest es preguntem si al darrere hi ha un gavinet de sociòlegs i comunicadors experts que decideixen adoptar un vocabulari que toque la fibra a la gent lobotomitzada pels gandies shores i canals nous, o si, en canvi, es tracta d'un recull burd i partitocèntric de tot el que ha fet l'ajuntament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada