dijous, 10 de febrer del 2011

Mapa comparatiu d'incendis i línies d'alta tensió

Us oferim un document en elaboració que pretén comparar l'aparició de focus d'incendi amb una de les variables que els pot provocar: les línies elèctriques. La curiositat però, és que aquestes línies no només són perilloses quan estan posades. Pareix ser que el sindicat de pirotècnics llig el diari oficial de la Generalitat.


Veure Incendis en un mapa més gran
Els incendis d'aquest estiu no són ni els primers ni els últims: a la zona de la Valldigna, si fusseu els pegots blaus, en trobareu un del 2005, i per on anirà la línia d'Ontinyent a Alcoi hi hagué un parell d'incendis més a la zona, abans i després del de setembre.
I si busqueu per ahí en trobareu més... hi ha enllaços de les notícies al mapa...
Fa poc a Vilamarxant un incendi va amenaçar una zona per on passa una ... bé, ja sabeu.
 Alguna cosa fa olor a podrit a Dinamarca.

----------


Ací hi ha els mapes de referència: 
- Mapes línia Ontinyent-Alcoi
- Mapa de la línia Castelló de la Ribera-Gandia


Fixeu-vos en el traçat original que proposava la companyia... per enmig del Montdúver,
per baixar fent tirolina, eixa gent sí que viu la força obscura!

Mapa de la xarxa elèctrica espanyola.

Mireu també el mapa de la Red Eléctrica Española (REE)... ahí voreu cap a on va la línia i perquè la volen (penseu en els horts solars de Beneixama, Otos, els molins de vent de Sant Esteve...) i mireu cap a on baixa des d'Alcoi la xarxa elèctrica. Sí, això és la superpoblada costa d'Alacant!

3 comentaris:

  1. Barbaritats balensianes!

    al enginyer de la linia de tavernes se li va quedar ben gravat allò de "la distancia més curta entre dos llocs és una linia recta"

    tot un artista, com tots els enginyers de merda que dibuixen al mapa sense haver vist lo que pinten de negre.

    ResponElimina
  2. Si las casualidades se repiten siempre igual, para proteger los montes de los incendios, bastara vigilar las zonas donde se vayan a construir futuras infraestructuras para evitar los fuegos. Mira que no ocurrirsenos antes...

    ResponElimina
  3. Algo más de info: http://prezi.com/lf7k7osnkvld/incendio-en-la-vall-dalbaida/ Informació i noticies aparegudes en la premsa abans, durant i despres de l'incendi.

    ResponElimina