dimecres, 6 d’abril del 2011

El Capo, el 9 d'abril al teatre Echegaray


No vos podeu perdre l'Obra de teatre que portaran el proper dia 9 a l'Echegaray. Segons les fonts de la nostra redacció, un problema de filtracions d'aigues residuals al set de rodatge de l'Alqueria Blanca ha deixat fora de joc a Tonet i a la resta dels populars actors de la telesèrie valenciana per excel·lència.
Sort que estan allà els amics del PP per tornar el favor (una cosa sagrada, veient el cartell). S'han oferit per substituir els desventurats actors (com que ja estan acostumats a això d'actuar en públic...).

Amb alguns canvis de guió, la història és la següent:

El lotero és molt amic del Capo, que dirigeix l'organització provincial, però està enamorat de la seva nòvia i es veu embolicat en una aventura d'alt risc. Per les nits, el lotero escala per una corda fins la finestra de l'amant. Una de les tantes nits es va donar la casualitat que Rubish Bisnesmen estava al contenidor de baix buscant bitllets de 500 euros i va quedar sorprés en vore aquella figura fent ràpel a aquelles hores de la nit.
Bisnesmen va pensar que podia vendre al Capo aquella valuosa informació. Després d'amollar un grapat de binladens, el Capo va escoltar atentament cada detall del que li explicava aquell buscavides; l'agilitat amb la que es desplaçava per les parets, l'elegància, aquella olor característica... no podia ser altre.

A l'endemà, Pocarropa va aparèixer xafat en una cuneta, les derrapades a la carretera indicaven que es tractava d'un cotxe de gran cilindrada, roig ferrari. 
D'ací ve l'expressió "a pagarlo, pocaropa".

Vos hem xafat el final de la història, però d'aquesta manera podreu parar més atenció als detalls interpretatius (tot un regal als sentits) i no haver de perdre-vos en l'enrevessada trama d'aquest triller passional.

2 comentaris: