dimecres, 20 d’abril del 2011

El que el lector vota, va a missa!

Les obres que hi ha ara mateixa arreu del poble no tenen res a vore amb les eleccions, segons han votat els lectors d'aquesta publicació. La raó de tantes inauguracions fetes a correcuita és el canvi climàtic i la inminència de la fi del món (més imminent encara que el pont de Sant Vicent). Mireu primer aquesta simulació feta pel meteosat per a bous del 2012:

El món ha quedat destruït, però afortunadament, la urbanització del Pilar s'ha salvat de la catàstrofe.

Com veieu, ve aigua per a bous, una putada per a alguns però un alicient turístic més: els bous a la mar. El resultat que observem explicaria l'estat actual del poble. 
Les obres no són per a arreglar els carrers, el que realment s'està construint són una sèrie de dics, trinxeres i reforços de l'encofrat urbà per evitar que la Vila i tots els seus atractius turístics s'enfonsen en la mar i passen a reunir-se amb les restes de la ciutat perduda d'Onteniente, que alguns especialistes situen al Pou Fosc. 

Tornem al tema; el pont Nou i el de Sant Vicent, les obres al Pilar, a Sant Rafel... és tot una tapadora amb l'objectiu final de posar un cinturó de formigó que blinde contra catàstrofes els principals atractius de la ciutat.

Cròquis de la malla de formigó armat que assegurarà la unió de Sant Rafel.

Fonts extraoficials apunten que la catàstrofe podria ser obra de cèl·lules separatistes del Front Popular de Sant Rafel o del Grup d'Acció Rafaelista.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada