dimarts, 13 de desembre del 2011

Camps tornava tots els regals a la trama Gürtel

El judici a l'ex-president està deixant noves perles del Joan Sense Por del segle XXI, que no perd ocasió per afirmar (que per alguns ve a ser el mateix que demostrar) la seua innocència. Ara diu que tornava tots els vestits a la trama Gürtel i que això no va influïr de cap manera en les seues decisions.

Camps va aprofitar un bis a bis a Alcalà Meco per tornar-li els regals a Correa

Com podem vore a les imatges, pareix ser cert que Camps tornava els regals (ací podeu escoltar com de cabrejat estava pels regals de nadal que li va fer el Bigotes), però ves a saber perquè s'ha quedat mut quan li han mostrat les factures dels seus tratges (aquells que s'havia pagat ell) pagats amb talons d'una empresa gürteliana.

Ha estat durant mesos preparant aquesta interpretació brillant, esquivant les preguntes de talles i mesures, negant-se a respondre preguntes a l'acusació popular (ni en un tribunal contesta xè!). En el transcurs del matinal Paco ha aportat raons de pes per convèncer al jurat que va tornar els vestits.

Camps explica gràficament el problema.

Esperarem impacients noves aparicions estel·lars del tio Paco, el forjador d'una llegenda que traspassa fronteres. La televisió judicial nordamericana ja està barallant la producció d'un capítol de Crimenes imperfectos, de la sèrie celebrities titulat: "De presidente a presidiario". És com la història de Nelson Mandela però al revés.
Ara, en cas de que el veredicte li done la raó, prepareu-vos per un telefilm d'Antena 3 que reinterpreta "el Conde de Montecristo" amb Paquito de protagoniste.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada