dijous, 15 de desembre del 2011

L'Obscur compleix un any

Hui estem de celebració, just ara fa un any va vore la llum aquesta publicació, tot coincidint amb el culebrón del boli de 300 euros que va xurrimangar José Blanco (qui ara pareix que té problemes més grossos que un boli de tal calibre). Ha estat un any ple de canvis i sorpreses que es tanca amb l'alegria de vore assegut (i no en cap poltrona) al molt ex-honorable ex-president Camps.

Però volem aprofitar l'efemèride per recuperar algunes portades hilarants que van fer aparéixer aquesta tribuna de tir al plat anomenada l'Obscur. Allà va la primera:

Organigrama del complot internacional que va acabar amb la brillant trajectòria
de l'Ontinyent C.F. en l'últim partit d'ascens a Segona Divisió A.

Aquesta és una de les millors portades de Lo Clar, en un intent d'associar a ZP (el dimoni) amb el polèmic partit de l'Alcorcón plantejant un quinteto de cabecilles de la trama.
I no era la primera portada on aquestos deixebles de Pavlov associaven a Zapatero amb l'amargor de la derrota futbolística; quan l'Ontinyent va perdre una altra eliminatòria contra la Cultural Leonesa (que va acabar jugant contra el Barça) el titular va ser "El equipo de Zapatero nos apea de la copa" (ací encara no se'ls havia ocorregut açò de la mano negra es veu).

Altre distintiu de Lo Clar és el seu rigor informatiu i la seva visió de futur, com veiem a les següents portades que podeu consultar a la biblioteca del carrer Major:

4-6-2010-. Lo clar que sí! Tururut tururut!

Maqueta que igual et serveix per presentar l'hospital
que una nova estació de ferrocarril. 

El "morbo", un altre ingredient bàsic de tota publicació "amarillenta".


Esperem que els de Lo Clan no tarden massa en traure a relluir a les seves portades la creativitat del photoshop ultramontà i rememoren l'esplendorosa etapa en la que dominaren la desapareguda revista Crònica per tal de demonitzar lo tripartito ontinyentí i exalçar la nostra ex-AlcaLina a nivells divins d'omnipresència. Nosaltres, de moment hem ampliat plantilla amb un mític de la comunicació comarcal, Joachim Mc Knight, de qui ben aviat tindreu notícies.

Ací el nostre agraïment per la vostra fidelitat al llarg d'aquest any gloriós...


Salutacions obscures!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada