dimarts, 17 d’abril del 2012

Una polèmica de bandera


Aquesta setmana l’ajuntament ha reviscolat les forces vives locals penjant una “macro bandera” republicana a la casa del poble. Com anuncien els popis ontinyentins, que Jorgito permita este tipo de actos anticonstitucionales es, además de ilegal, una muestra clarísima de la debilidad del alcalde de Ontinyent”.

Col·lecció de banderes anticonstitucionals onejant a l'ajuntament d'Ontinyent.

El grupúscul de comunistes i catalanistes ha prés el control de l'ajuntament a base de penjar pancartes de Joan Fuster i banderes republicanes: la Constitució està en DEFCON 2.  Aquesta bandera no onejava al consitori des de que Simó (el de Paduana) entrara per la porta de l'ajuntament amb una pistola i un parell de granades i lladrara alguna cosa pareguda a “Aquí se acabó la República!”.

Reconstrucció virtual del moment en que l’il·lustre industrial va restituir la rojigualda municipal.

Des d’ací no comprenem massa bé la iniciativa, han posat la bandera i au? Fotre… posats en farina, si això de la bandera ja és il·legal, hagueren pogut fer una proclamació de la república, provocant una catarsi col·lectiva, que sempre queden molt històriques les fotos… Es podria haver organitzat seguint els rituals de moros i cristians: que al final entrara algú en plan Simó i restituira l’ordre establert.

Una festa de sombreros? No! És la proclamació de la república.

Un paripé en plan turístic, perquè a l’hora de la veritat quan el pocavergonya que no pot dormir per la crisi es dedica a fer safaris a costos pagats, els polítics de partits que per principis haurien de ser republicans s’afanyen en defendre la monarquia. Pablo Iglesias deu estar ballant la Macarena a la seua tomba després de veure a Rubalcaba als matins de TVE. Quan Ana Pastor li preguntava per la seua opinió el màxim que ha estat capaç de dir ha estat que “comprén els qui s’indignen per això”.
És tranquilitzador saber que comprenen la indignació, ja pensàvem que l’envernissat anual del parlament havia acabat amb les seves habilitats cognitives. Però a part de comprendre, cal transparència, per saber que ens costa tindre al càrrec un parell de monigots que no representen a ningú.

Perquè nosaltres no fem safaris de 37.000 euros, ni ens operen la cadera en un dia, ni el patrimoni nacional ens paga els rebuts de la llum ni els arreglos de la casa, som responsables del que fem i els nostres fills no es disparen amb armes de foc, ningú ens regala iots de luxe i si tenim una pensió, o és de supervivència o l’has pagada amb anys i anys de treball i cotització.

Davant les crítiques, l'ajuntament ha rectificat substituint la bandera republicana per la de Botswana.
"Era de bosuana? Jo creia que s'havia mort algú. Això ho han fet pa fotre" ha afirmat indignat Filiberto Tortosa.

Aiiiiiiiiiiii!!!!! Per què hem de pagar-li a Juanca les operacions en clíniques privades a les quals el porten la seua vida d’Indiana Jones?  Per què mai utilitzen hospitals ni col·legis públics? 

Aiiiiiiiiiii!!!!! Sabieu que el major trofeu que ha caçat el motorista no és el famós elefant, sinó un “delfín” que li ha fet guanyar un sou vitalici, una garbera de xaletasos i un forfait de viajes Melià??

Aiiiiiii!!!! Sabieu que un dels cervells del 23-F era Alfonso Armada, tutor i amic personal del rei??

4 comentaris:

  1. Hola, perdona que opine sobre aquest article de la bandera Republicana. Pense que alló referent a la bandera, esta fora de lloc. Per votació DEMOCRÀTICA es va possar dita bandera. No es ilegal sino, no estaría penjada. No crec de Jorge, no Jorgito, penje coses ilegals.
    Es commemora un fet històric, res mes!!
    Però claro de seguida ja entra la demagògia.
    Per sort vivim a un país lliure i desitje i espere k mai de la vida torne a passar el k va passar amb Franco: una dictadura.
    Estic d'acord amb els monigots reals per mi se'n poden anar totts a Africa a fer la ma alli i pegar-se tirs allí.
    Tb comentar, que som responsables dels nostres actes, ningu ens paga les factures. A ells si, NOSALTRES.
    Salutacions.
    CARMEN LOPEZ CERDA.

    ResponElimina
    Respostes
    1. perdona no, aquest espai està per debatre! gràcies pels aclariments, però ens haviem agafat la versió del comunicat del PP, que sol tindre molta gràcia.
      salutacions obscures.

      Elimina
  2. per desgracia ja hem passat una dictadora, una dictadura socialista amb el pitjor dictador de tots... zapatero...

    ResponElimina
  3. El que està clar és que una monarquia, a dia d'avui, no té cap sentit i és una despesa desacarada, un capritx...

    ResponElimina