dilluns, 14 de març del 2011

Com generar “plans” per generar “confianza”

Aprofitem altra notícia del nostre benvolgut LoClar per iniciar una nova sessió del Taller de manippulació periodística clànica.
Atentos al titular (i a la PProjecció superliminal de la mancomunitat)
En aquest cas, Luís Lobón (el germà major d’Hermano Lobo) mostra els ullals en un acte de cohesió grupal de la manada en què vanagloria les proeses del mascle dominant, el semental Lupus Camps, i els seus plans de lideratge basats en la “Confianza”. Com en tot acte d’adoració al líder, a més dels ritus habituals, els servicials cadells del clan també lladren contra el líder del clan rival, el decadent ZPerro, qui, a diferència d’ells, no fa res per alimentar les pobres ànimes famolenques de les nostres contrades...

I amb tot açò, que fa lo nostre LoClan? Segueix la tònica habitual de la premsa clànica i copia al peu de la lletra el discurs embafós i fal·laç estés arreu dels dominis del gran Lupus Camps.

“es necesario un gobierno serio que ofrezca seguridad y confianza a los empresarios y los ciudadanos en general”

Camps, emocionat, va compartir les seves inquietuds durant la seva intervenció a l'últim congrés del partit.


I eixe govern quin és, Lobón? El del PSOE de les retallades socials i la reforma de les pensions o el del PP dels saquejadors d’arques públiques que és la Gürtel?
El de Lupus Camps? El reietó d’una de les autonomies més endeutades? Eixe que té la Generalitat en fallida econòmica? Eixe que ha posat la sanitat i l’educació pública en perill d’extinció?

El club de la comedia.

No clar, “la mejor política social es la que hace que los ciudadanos tengan empleo”. És a dir “els borregos a currar, els gossos a lladrar i els serveis públics que se’n vagen a prendre pel cul!”

Com els agrada a estos gossos mossegaires mastegar mentides i més merda fins a la sacietat.
Sí! Ara la seguretat i la confiança són mèrits que no és guanyen, sinó que es venen manipulant!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada