divendres, 18 de març del 2011

Servihabitat, la crisi i el cinisme de la gent obscura.

Hi ha alguns que no tenen vergonya, ploren mentre paren la mà per arreplegar les despulles. Aquesta setmana, els mateixos que es lamenten de la dramàtica situació que travessen moltes famílies s'han lluit amb un publireportatge del "Servihabitat" de la Caixa ("que són molt bona gent").


La notícia està signada per "redacción" però pareix que han copiat al peu de la lletra la propaganda del banc. El lema publicitari, la pàgina web, els descomptes... i indiquen fins i tot quin dia s'acaben les ofertes (només els falta dir: "Corre a pillar-te un piso que van barats!!")

Els amics de la Caixa tenen 64 vivendes ofertades a Ontinyent, i és que resulta que els bancs són uns dels majors propietaris immo-biliaris (i cada vegada més amb la crisi i les hipoteques impagades). L'article va rematat amb un "Con esta innovadora fórmula, Servihabitat re-fuerza, todavía más su estrategia". Quina estratègia? la de llevar-se de damunt els pisos morts de la gent que han deixat sense casa (i encara paga la hipoteca de la casa imaginària) per a poder vendre-les (i concedir noves hipoteques als pardillos de torn?).

Aquestos propietaris hipotecats gràcies a Servihabitat no saben que el diumenge hi ha paella.


Si mirem la portada de Loclar trobarem l'explicació de la falla... Els amics de la Caixa han pagat l'espai publicitari de la part inferior, i d'alguna manera havien de tornar-los el favor. I quina millor manera que explicar amb pèls i senyals la campanya que estaven pagant?!

Això sí, per llevar-se la mala consciència, l'editorial d'aquesta setmana va dedicat a Caixa Ontinyent, "l'única caja 100% valenciana" (com els posa a estos el tema del pedigrí!), la qual ha superat els requisits imposats pel govern, una cosa així com les 12 proves d'Astèrix, que han convertit les caixes d'estalvis en bancs de la nit al matí. Des de l'Obscur també els donem l'enhorabona per seguir sent una caixa on els beneficis reverteixen en la societat i no esdevinga una maquinària àvida de diners com els "amics" del Kriteria Kaixa Korps i el Servihabitat, que obra social, el que es diu obra social... tampoc serien.

Record d'un congrés al qual va assistir L'obscur.

1 comentari:

  1. Sí, són molt bona gent,jajaja. Primer creen el problema i després van de salvadors. Menuda gentola.

    ResponElimina