dijous, 3 de març del 2011

Inspectores de Hacienda "al ataque" en Ontinyent.

Aquesta setmana, Pepelu s'ha empassat l'orgull i ha posat unes quantes notícies sobre l'alta tensió (ara que l'ajuntament ha eixit a la "palestra"), però si hi ha una cosa que els preocupa més que res als de LoClar són els inspectors d'hisenda, com podem vore en aquesta notícia:


Llancen la veu d'alarma " col·legues! be carefully en la cuenta B, que venen els del cobro!"
Com veieu els inpectors venen "al ataque", i es presenten "sin previo aviso" en les empreses... Sí, això els pot parèixer estrany, acostumats a les inspeccions que avisen amb temps per poder amagar baix l'estora els drapets negres i parar la taula amb uns bons canapés.


Ara Alfonso Arús es dedica a
dirigir inspeccions de treball.
Al ataque diuen... i l'únic que fèien era fer el que toca i revisar si s'estaven complint els drets laborals i la comptabilitat dels artistes de la caixa B.
La cosa segueix; "el malestar y sorpresa en las empresas ha aumentado además por el hecho de que los inspectores han intentado apartar a los responsables de las empresas, para así hablar directamente con los trabajadores".
Ai el malestar! Porqué será?... Mare de déu! Un treballador parlant amb un d'hacienda! Però tranquils, no us preocupeu, que ací estem amb el cap amoldat a les hores extres i a "lo que puga en negre",  i no veiem més enllà, com si ens feren un favor.
Per a sorpresa la que s'enduríem tots si sabérem el muntant d'impostos evadits a paraisos i matalassos, i tot el que es podria fer amb ells en comptes de gastar-los en falles, per no parlar de la gent que podria tindre feina si els que en tenen deixaren de fer hores extres com si anara a acabarse el món.

Sala de màquines dels creuers socialitzats de Viatges Marsans.

Mentrestant, només ens queda esperar que aquestos herois de tratge seguisquen muntant festes sorpresa a empreses i galeres per anar destriant el gra de la palla.
Aprofitant que alguns demanen l'enduriment de les penes enfront els robatoris, des d'ací llancem algunes propostes:
- Nacionalització i cooperativització de les empreses que estafen a l'estat i maltracten els treballadors.
- Confiscació de bens i comptes dels estafadors, que es podrien destinar a finalitats socials.
- Enviar a galeres a Díaz Ferrán.


2 comentaris: