dijous, 17 de març del 2011

L'educació obscura

Aquesta setmana trobem dues notícies prou significatives de la política educativa del Consell, que a Loclar han agrupat (per facilitar-nos la feina) en una mateixa pàgina.
La primera ens recorda dues coses: l'excel·lència educativa dels centres privats que recol·lecten premis al rendiment escolar i la segona, (i més important) la diminuta estatura del conseller Font de Mora, que com veiem a les fotografies es camulfa a la perfecció entre els alumnes de primària. Segurament algun d'aquestos xiquets prodigi ho faria molt millor que el mateix conseller.

Mireu quina percha!!

La notícia de baix, en canvi, ens recorda les pèssimes condicions de l'escola pública, com al Bonavista, que en comptes d'enviar els alumnes a fer-se fotos amb el conseller han d'enviar gent a reclamar a Conselleria que adapten el centre a la Logse (pareix que no els tenen massa "Confianza" als de Sant Rafel).

Font de Mora practica l'anglés amb els premiats i aprofita per aconsellar-los sobre el seu futur.

Al Font de Mora este se'l coneix per les seues idees de bomber, com la d'impartir l'assignatura de ciutadania en anglés, o la nova assignatura que s'han inventat ara de "europeismo", on els alumnes podran aprendre com funcionen les institucions europees. No sabem si esta s'impartirà en anglés, xinés o, qui sap, potser inclús és possible que en valencià!

Aiiiiiii!!!!!
La Conselleria atorga els premis als qui han tret excel·lent de mitjana a primària, els premis donen prestigi als centres amb gent premiada.... Perquè serà que d'Ontinyent només han eixit cracks a la Pureza i al Convent? Els frares i monges tenen un cupo per enviar un xiquet i una xiqueta cada any a fer-se la foto amb Font de Mora?  

Aiiiiiiiiiii!!!!!
És més important el paripé del conseller que les 2.500 signatures  i les rajoles que va portar l'AMPA del Bonavista a la conselleria d'en Blackberry Fountain? Tant que li agraden les fotos, perquè no va sortir a fer-se la foto amb els del Bonavista? 

Aiiiiii!!!!! Els 300 euros que costa el boligraf que es va endur Pepe Blanco (el boli que fa correr rius de tinta a la redacció de Loclar), se'ls gasta la Conselleria d'Educació en canapés cada vegada que el "pequeño gran hombre" inaugura un institut o celebra un paripé?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada